Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


Hvad sker der når man pludselig bliver super kendt? Hvad gør man, hvem kan man stole på, og hvad er det næste skridt i karrieren? I denne humoristiske dramaserie følger vi Thomas Hayes, aka William fra SKAM, i tiden efter at have opnået kendisstatus.

 • Episode 1

  Eivind og Thomas diskuterer et samarbejde. Eivind er negativ, men det vender, da en af hans sange får succes på Thomas' Instagram. Thomas skal være med i musikvideoen, men det går ikke som forventet.

  Publiceret: 17 apr 2018

 • Episode 2

  Thomas skal optage et selftape til en rolle i Hollywood, og beder Eivind om hjælp. Eivind stiller som modkrav, at Thomas skal tage med på en hyttetur.

  Publiceret: 17 apr 2018

 • Episode 3

  Thomas møder ved et tilfælde Signy Fardal, som leder efter underholdning til en Elle-fest. Eivind, Harald og Thomas diskuterer om Thomas skal lægge et groft billede på Instagram eller ej.

  Publiceret: 17 apr 2018

 • Episode 4

  Harald har aftalt et møde med Peter Stormare, med en Hollywoodrolle til Thomas i tankerne. Thomas bliver castet til en international reklamekampagne for Amnesty. Thomas slår op med Linni.

  Publiceret: 17 apr 2018

 • Episode 5

  Eivind overtaler Thomas til at gå i ringen med en MMA-fighter. Lige inden kampen ser Eivind Thomas og Malin kysse.

  Publiceret: 17 apr 2018

 • Episode 6

  Harald er væk, så Thomas og Eivind må løse en krise på managerkontoret ved at optræde på et #metoo-arrangement. Marlin holder fødselsdagsfest, og hendes eks er med som gæst.

  Publiceret: 17 apr 2018

 • Episode 7

  Harald vågner op hjemme hos Linni, mens Eivind forbereder sig til sin premierefest. Til festen forsøger Thomas at gøre Malin jaloux, og Eivind ryger en fed med de unge.

  Publiceret: 17 apr 2018

 • Episode 8

  Flokken tager til Stockholm. Thomas skal møde Peter Stormare og Eivind skal møde Alan Walker. Harald har sendt Linni afsted med et tidligere fly for at holde deres aftale skjult.

  Publiceret: 17 apr 2018