Afspil programmetSæson 2 - Episode 8

Favorit

Sæson


For Katie, en meget ny nyhedsproducer, kan en typisk arbejdsdag føles lidt som at holde styr på en stor flok vilde katte, og det er vist ikke nødvendigt at sige at nogle kolleger kan være... udfordrende. Men da Katie finder ud af at hendes overbærende mor er blevet ansat på samme tvstation, som Katie, kan det vise sig at være årets dårligste nyhed.

 • Great News

  Episode 8

  Både Carol og Chuck stritter imod, da staben bliver bedt om at deltage i "sensitivitetstræning". Portia har en mistanke om at Katies nye forhold ikke er helt perfekt.

  5 dage tilbage

  Publiceret: 6 dec 2019

  Varighed: 20:35

 • Great News

  Episode 7

  Carol tager sit alt for overvældende julehumør med på arbejde, hvor hun får besøg af juleånderne fra fortiden, nutiden og fremtiden. Katie melder sig frivilligt til at passe Chucks søn.

  4 dage tilbage

  Publiceret: 5 dec 2019

  Varighed: 20:36

 • Great News

  Episode 6

  Jeremy inviterer Katie med på en virkelig reportagetur. Carol bliver mistænksom og kidnapper Greg til at udspionere dem. Chuck bliver venner med Portias forlovede.

  4 dage tilbage

  Publiceret: 5 dec 2019

  Varighed: 20:40

 • Great News

  Episode 5

  Katie prøver at imponere sine vener, ved at gå til en hipt Halloweenparty, med Portia. Chuck bliver bedt om at bruge en ny smart skærm i programmet, men prøver at undgå det, ved at overbevise Carol om at skærmen er besat.

  3 dage tilbage

  Publiceret: 4 dec 2019

  Varighed: 20:41

 • Great News

  Episode 4

  Deres program er blevet nomineret til den amerikanske journalist pris, og Katie glæder sig til en aften sammen med journalister, hun har beundret hele sit liv. Chuck ser frem til at genforenes med alle sine nyhedsvært-venner.

  2 dage tilbage

  Publiceret: 3 dec 2019

  Varighed: 20:41

 • Great News

  Episode 3

  Diana er blevet forfremmet igen, men bliver involveret i en skandalesag om sexchikane. Katie er ikke sikker på hvem hun skal tro på. Carol får et lederjob og kæmper for at bevise at hun har fortjent det job.

  1 dage tilbage!

  Publiceret: 2 dec 2019

  Varighed: 20:42