Afspil programmetSæson 1 - Episode 2

Favorit

Sæson


Flash Prank tager Punk'd-konceptet og gør det endnu vildere, større og mere sindssygt.

 • Flash Prank

  Episode 2

  Dette er Flash Prank... skjult kamera på stor skala. I dagens udgave bliver en spøgelsesjagt lidt for virkelig, mens en ansat i et solarie står over for et seriøst oprør, da solariets kunder pludselig begynder at blive grønne.

  Publiceret: 7 apr 2015

  Varighed: 22:11

 • Flash Prank

  Episode 4

  Dette er Flash Prank... skjult kamera på stor skala. I dagens udgave ender en barnepige til årets vildeste fest efter en uheldig Facebook-bekendtgørelse, og en produkttester løber ind i en maskine, der sender ham tilbage i tiden.

  Publiceret: 7 apr 2015

  Varighed: 21:30

 • Flash Prank

  Episode 5

  Dette er Flash Prank... skjult kamera på stor skala. I dagens udgave tager en jobsamtale en grim drejning, da de ansatte går i oprør, og en mand ved en speeddating-begivenhed bliver øjeblikkeligt uimodståelig.

  Publiceret: 7 apr 2015

  Varighed: 21:42

 • Flash Prank

  Episode 7

  Dette er Flash Prank... skjult kamera på stor skala. I dagens udgave forvandler en rutinemæssig medicinsk test en gruppe mennesker til blodhungrende zombier, og en mand til jobsamtale får hænderne fulde, da de ansatte går på strejke.

  Publiceret: 7 apr 2015

  Varighed: 21:29

 • Flash Prank

  Episode 10

  Dette er Flash Prank... skjult kamera på stor skala. I dagens udgave havner en receptionist på et talentagentur midt i en kamp mellem rivaliserende hekse, og en produkttester overværer, hvordan et par elektrisk stødsikre sko fejler.

  Publiceret: 7 apr 2015

  Varighed: 21:59