• Episode 2

  7 apr 2015

  Dette er Flash Prank... skjult kamera på stor skala. I dagens udgave bliver en spøgelsesjagt lidt for virkelig, mens en ansat i et solarie står over for et seriøst oprør, da solariets kunder pludselig begynder at blive grønne.

 • Episode 4

  7 apr 2015

  Dette er Flash Prank... skjult kamera på stor skala. I dagens udgave ender en barnepige til årets vildeste fest efter en uheldig Facebook-bekendtgørelse, og en produkttester løber ind i en maskine, der sender ham tilbage i tiden.

 • Episode 5

  7 apr 2015

  Dette er Flash Prank... skjult kamera på stor skala. I dagens udgave tager en jobsamtale en grim drejning, da de ansatte går i oprør, og en mand ved en speeddating-begivenhed bliver øjeblikkeligt uimodståelig.

 • Episode 7

  7 apr 2015

  Dette er Flash Prank... skjult kamera på stor skala. I dagens udgave forvandler en rutinemæssig medicinsk test en gruppe mennesker til blodhungrende zombier, og en mand til jobsamtale får hænderne fulde, da de ansatte går på strejke.

 • Episode 10

  7 apr 2015

  Dette er Flash Prank... skjult kamera på stor skala. I dagens udgave havner en receptionist på et talentagentur midt i en kamp mellem rivaliserende hekse, og en produkttester overværer, hvordan et par elektrisk stødsikre sko fejler.

Lignende programmer