• Episode 10

  30 mar 2020

  Hvordan man overlever sine forældres besøg. Copper og Joshs forældre kommer på besøg, for at fejre deres bryllupsdag. Det får brødrene til at konkurrere om hvem af dem, der er deres fars yndling.

  19 timer tilbage

 • Episode 11

  31 mar 2020

  Hvordan man overlever sin følelsesmæssige bagage. Cooper og Joshs gamle skolekammerat er interesseret i at købe sig ind i Barrys Grandma's Hangover Cure, men Neal afviser totalt at arbejde med ham, på grund af begivenheder i deres fortid. Et ødelagt vandrør sender Kelly over at bo hos Josh og Lesley, og hun bliver nærmest besat af at finde ud af hvad der er bag den hemmelige dør i deres hjem.

  1 dage tilbage!

 • Episode 12

  1 apr 2020

  Hvordan man overlever dating. Copper og Kelly lader som de nyder at date andre, i forsøget på at gøre hinanden jaloux. Neal og Barry begynder at se den samme kvinde, der foretrækker at date flere på een gang.

  2 dage tilbage

 • Episode 13

  28 mar 2020

  Hvordan man overlever sin fødselsdag. Coopers historiske række af forfærdelige fødselsdage fortsætter, da han lægger an på Ramona ved sit surprise-party, til Kelly store irritation. Og så er der også lige partybussen fyldt med syge mennesker, en bjørn og en kidnapning af en bankrøver, i sæsonens sidste afsnit.

  3 dage tilbage

Lignende programmer