Afspil programmetSæson 7 - Episode 24

Favorit

Sæson


Sølvtøjet er pudset og dugen er strøget, for hver uge dyster fire nye, kendte danskere om at vinde titlen som bedste vært samt den tilhørende hovedpræmie på 10.000 kroner til et velgørende formål. Se sæson 6-9

 • Episode 24

  I aftenens program skal ugens vinder kåres, og komiker Heino Hansen håber på at kunne imponere sig til en sejr, når han med lidt hjælp i køkkenet inviterer sine gæster på bosnisk middag.

  Publiceret: 12 dec 2017

 • Episode 23

  I aften inviterer folketingspolitiker Laura Lindahl på en aften fyldt med barnlige indslag i håb om at vække gæsternes indre legebørn. Men er alle i selskabet nu også friske på dén leg?

  Publiceret: 11 dec 2017

 • Episode 22

  Skuespiller Lai Yde inviterer på en fuldstændig vegetarisk middag, men mon Lai kan overbevise sine gæster om, at et kødfrit liv er et bedre liv?

  Publiceret: 5 dec 2017

 • Episode 21

  Grevinde Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe inviterer inden for i de luksuriøse omgivelser på Hotel Phoenix i hjertet af København. Boblerne flyder, når de fire personligheder skal mødes for første gang.

  Publiceret: 5 dec 2017

 • Episode 20

  Uugens vinder skal kåres, og Richard Ragnvald håber på at kunne imponere sig til en sejr, når han inviterer indenfor i sit spændende hjem i Brabrand, et bindingsværkshus fra 1777.

  Publiceret: 24 nov 2017

 • Episode 19

  Den tidligere håndboldlandsholdsspiller, Lars Rasmussen, inviterer sine gæster på middag i familiesommerhuset. Kan Lars holde det kølige overblik i køkkenet, eller løber det hidsige temperament afsted med ham?

  Publiceret: 23 nov 2017

 • Episode 18

  Smykkedesigner inviterer Mai Manniche indenfor i sin luksuriøse lejlighed i Aarhus. Mai åbner op og fortæller om den sygdom, der har plaget hende gennem hele livet, og som hun må leve med hver eneste dag.

  Publiceret: 22 nov 2017

 • Episode 17

  Den kontroversielle radiovært Søren Dahl inviterer indenfor i sit hus i Aarhus. Søren fortæller åbenhjertigt sine gæster om den hårde fyring som vært fra Café Hack, og hvordan han blev jagtet vildt af pressen.

  Publiceret: 21 nov 2017

 • Episode 16

  Jonas Mikkelsen har lokket sine tre gæster hele vejen til Præstø. Gæsterne kommer for alvor til at mærke, at de er kommet på landet, når Jonas byder på en menu, der er inspireret af den sydsjællandske natur.

  Publiceret: 17 nov 2017

 • Episode 15

  Dak Laddaporn, der er køkkenchef på Kiin Kiin, inviterer indenfor. Dak får sine gæster til at føle sig hensat til en gaderestaurant i Bangkok, når hun med kyndig hånd guider dem igennem det asiatiske køkken.

  Publiceret: 16 nov 2017

 • Episode 14

  I dag inviterer Magnus Kofoed, der er medejer og restaurantchef på Kadeau, indenfor. Magnus er bornholmer helt ind i hjertet, og det kommer både hans menu og underholdning til at bære præg af.

  Publiceret: 15 nov 2017

 • Episode 13

  Ejer og køkkenchef på restaurant Clou, Jonathan Berntsen, inviterer indenfor. Jonathan har tænkt sig at slå benene væk under sine gæster med en menu, der indeholder alt det bedste fra det franske køkken.

  Publiceret: 14 nov 2017