• Episode 1

  24 okt 2017

  Det er tidligere professionelle svømmer Lotte Friis, komiker Geo, skuespiller Farshad Kholghi og politiker Pernille Vermund, der dyster om at vinde titlen som den bedste vært . I første program inviterer tidligere professionel svømmer Lotte Friis indenfor i sin lejlighed. Lotte fortæller om sit forhold til kæresten Christoffer, der er næsten ti år yngre end hende selv. Og så bliver det en spirituel aften, hvor Lotte og hendes gæster søger svar på, hvad fremtiden bringer.

 • Episode 2

  25 okt 2017

  I aften inviterer komiker Geo indenfor i sin hyggelige lejlighed på Østerbro. Selvom Geo er vant til at underholde med grin og grimasser, går komikeren i aften et spadestik dybere, når han åbenhjertigt fortæller om sin kræftsygdom og de konsekvenser, han må leve med i dag.

 • Episode 3

  26 okt 2017

  I aften er det skuespiller Farshad Kholghi, der byder velkommen i sit hjem i Birkerød. Men hvordan passer et liv med villa, vovse og Volvo den tidligere drengerøv? Det bliver gæsterne klogere på i aften, når Farshad ikke blot inviterer på middag, men også byder op til kostumebal og dans. Og så går bølgerne højt, når Farshad fortæller, at han ikke kun bor sammen med sin kone og deres to døtre - men også huser en filippinsk au pair.

 • Episode 4

  27 okt 2017

  I aftenens program skal ugens vinder kåres, og Pernille Vermund håber på at kunne imponere sig til en sejr, når hun inviterer indenfor i sit hjem i idylliske omgivelser i Snekkersten i Nordsjælland. Pernille åbner op og fortæller om det bijob, som hun er nødt til at passe sideløbende med sit politiske arbejde for at få økonomien til at løbe rundt. Og så overskrider hun alles grænser, når hun giver sine gæster et koldt gys!

 • Episode 5

  31 okt 2017

  I aftenens program byder sidste års vinder af "Den Store Bagedyst" Sune Demant indenfor i sit hjem på Vesterbro. Sune vil bevise overfor sine gæster, at han kan lave meget mere end ekstravagante kager. Sune giver gæsterne et indblik i, hvor stressende "Den Store Bagedyst" i virkeligheden er, og så disker han op med sin helt egen kreative konkurrence til gæsterne.

 • Episode 6

  1 nov 2017

  I aftenens program byder sangerinden Zindy Laursen indenfor i sit hjem på Amager. Efter 15 år i New York er hun tilbage i Danmark, men hun kan alligevel ikke helt slippe USA, så derfor byder hun på en middag i bedste amerikaner stil. I aftenens program lader Zindy sine gæster komme helt tæt på, når hun fortæller om et voldeligt forhold, sin drøm om at få børn og jagten på at finde sin biologiske far.

 • Episode 7

  2 nov 2017

  . Den tidligere kirkeminister Manu Sareen byder indenfor i sit hjem på Frederiksberg. Manu har rødder i Indien og vil i aften tage sine gæster med på en kulinarisk rejse til sit fødeland. Manu fortæller, hvordan hans liv tog en drastisk ændring, da han for nyligt blev skilt fra sin kone igennem 18 år - og da han ikke blev genvalgt som politiker til folketinget. Men i dag er han gladere end nogensinde, og han deler sågar en meget personlig nyhed med sine gæster.

 • Episode 8

  3 nov 2017

  I aftenens program skal ugens vinder findes, og Louise Dorph satser på, at hendes gæster sætter pris på et veldekoreret bord og en flot anrettet menu. Men er det nok, eller skal Louise også imponere sine gæster med sin gastronomiske kunnen for at løbe med sejren? Louise fortæller også om troen på kærligheden, som stadig er intakt efter tre skilsmisser, og så fortæller hun ærligt, hvordan hun tacklede pressen, da hende og ekskæresten tv-vært Jes Dorphs brød.

 • Episode 9

  7 nov 2017

  Miss Danmark, Helena Heuser, inviterer til middag. Helena håber på at skabe en smuk aften for sine gæster, og i løbet af aftenen bliver gæsterne også klogere på Helenas dybere sider.

 • Episode 10

  8 nov 2017

  Lea Hvidt inviterer indenfor i sin og kæresten - Mikkel Kesslers - kæmpe villa i Taastrup. Leas tre gæster spærrer øjnene op, når de ser de mange overdådige kvadratmeter.

 • Episode 11

  9 nov 2017

  Ole Stephensen inviterer indenfor i sit hjem i Gentofte, hvor han har udtænkt en udspekuleret forret, der nok skal få gæsterne på glat is.

 • Episode 12

  10 nov 2017

  Tv-værten Claus Elming håber på at kunne imponere sig til en sejr med flammer og fest. Claus bliver åbenhjertig og fortæller om jagten på den eneste ene og ønsket om at få børn.