Afspil programmetSæson 5 - Episode 1

Favorit

Sæson


I denne serie er Gordon Ramsay på en mission for at redde kriseramte restauranter fra en pinefuld død og i stedet vende dem til succesfulde forretninger – på en uge.

 • Episode 1

  Gordon Ramsay besøger restauranten "Blackberry's Catering and Family Restaurant", der ligger i Plainfield, N.J., hvor han har et hårdt sammenstød med ejeren, Shelley, som styrer restauranten med jernhånd og overhovedet ikke vil lytte til Gordon.

  Publiceret: 24 maj 2018

 • Episode 2

  Gordon besøger en italiensk familierestaurant ved navn Leone's Restaurant, der har beliggenhed i Montclair, New Jersey, som ejerens søn har kørt i sænk, under ejerens sygefravær. Find ud af, om det lykkes den erfarne kok at hjælpe ejerne med at redde restauranten eller om problemerne i restauranten er for store til selv Gordon Ramsay.

  Publiceret: 25 maj 2018

 • Episode 3

  Efter en af ejerne af Mike & Nellie's døde, er det gået helt galt, og restauranten står overfor lukning. Den tilbageværende ejer har nærmest meldt sig ud og står ikke tilbage for at drikke øl i køkkenet, når der er gæster, og er fuldstændig ligeglad med den kvalitet der leveres.

  Publiceret: 26 maj 2018

 • Episode 4

  Luigi's D'Italia lider under elendig mad og ejere, som råber og skriger - også ad gæsterne.

  Publiceret: 29 maj 2018

 • Episode 5

  Gordon besøger igen tre restauranter, for at se om de fortsat følger hans råd. Hvordan går det nu i Down City, Classic American og Davide?

  Publiceret: 30 maj 2018

 • Episode 3

  Burger Kitchen køres af en inkompetent ejer, der bruger penge fra sin søns opsparing, for at holde restauranten oppe. Oven i det har han en frustreret kok, dårlig mad, der er for lidt tilberedt , et underskud på flere tusinde dollars hver måned og en irriterende kone/medejer, så alt er ved at eksplodere.

  Publiceret: 31 maj 2018

 • Episode 4

  Og nu en afgørelse i Burger Kitchen. Kan restauranten komme oven vande eller ender det hele i en gigantisk fiasko?

  Publiceret: 1 jun 2018

 • Episode 8

  Mickey opnåede den amerikanske drøm, da han åbnede " The Greek at the Harbor", og det startede godt, men de senere år er kvaliteten faldet i samme hastighed, som antallet af gæster. Hvis Ikke Ramsay kan hjælpe, ligner det mest af alt en græsk tragedie.

  Publiceret: 2 jun 2018

 • Episode 11

  Michon's, er en restauranter, der er opkaldt efter ejerens datter, i håbet om at hun en dag ville overtage forretningen, men hun ser ud til at være tilfreds med at gøre absolut ingenting, mens hendes fars dårlige helbred gør at han bare kan se til mens hans ellers succesfulde forretning smuldrer.

  Publiceret: 5 jun 2018

 • Episode 10

  Gordon Ramsay besøger i dagens afsnit El Greco, der er en græsk restaurant i Austin. Gordon forsøger at gøre en indsats for at modernisere stedet og forbedre servicekvaliteten, men må samtidig også tage højde for ejerens egne traditioner og vaner.

  Publiceret: 6 jun 2018

 • Episode 11

  Gordon Ramsay tager på genbesøg i The Spanish Pavillion i New Jersey, og Kingston Café, La Frite og Capri, alle i Californien, for at se om de stadig følger hans råd.

  Publiceret: 7 jun 2018

 • Episode 6

  Det er ikke overraskende at når du proklamerer at byens indbyggere er racister og ikke bryder sig om restauranter, der er ejet af minoriteter, så går din forretning i stå. Uerfarne ejere kombineret med underlig mad, der smager dårligt, giver sammenlagt noget rod.

  Publiceret: 8 jun 2018