Afspil programmetSæson 3 - Episode 1

Favorit

Sæson


I denne serie er Gordon Ramsay på en mission for at redde kriseramte restauranter fra en pinefuld død og i stedet vende dem til succesfulde forretninger - på en uge.

 • Episode 1

  Ramsay besøger familierestauranten Hot Potato Café i Philadelphia. Den unge kok Danielle har potentiale, men i øjeblikket har hun hverken de rette redskaber eller den rette træning til at udføre jobbet ordentligt.

  Publiceret: 20 sep 2017

 • Episode 2

  Ramsay besøger restauranten "Flamango" i New Jersey, der er bygget op omkring et tropisk tema. Ejerne Adele og Cheryl er låst fast på det tropiske tema, så Ramsay må ty til drastiske midler for at få dem til at tænke i nye baner og dermed redde deres forretning.

  Publiceret: 20 sep 2017

 • Episode 3

  Ramsay besøger Bazzini, en restaurant i New Jersey som lider af identitetskrise. Ejeren Paul Bazzini, en tidligere stjernekok, har mistet sin passion for faget, og det kan smages i den mad, han serverer. Ramsay forsøger at give ham passionen tilbage og få ham til at afprøve nogle nye ideer.

  Publiceret: 20 sep 2017

 • Episode 4

  Ramsay gæster den cubanske restaurant Mojitos i New York. Ejerne Mareclo og Kata har været ægtefolk, men nu er de skilt og skændes som hund og kat, og det er om alting. Ramsay har lidt af en opgave for sig, da han udover at skulle redde restauranten også ser ud til at skulle redde det forliste ægteskab.

  Publiceret: 21 sep 2017

 • Episode 5

  Ramsay besøger restauranten Lido Di Manhattan Beach i Californien. Ejeren Lisa har en MBA men har ikke forstand på at drive en restaurant. Ramsay lærer Lisa om at lave mad og trækker i nogle tråde for at hjælpe restauranten på rette kurs.

  Publiceret: 22 sep 2017

 • Episode 6

  Ramsay besøger den fine restaurant Le Bistro i Florida. Den stædige ejer og kok, Andy, har siden, han åbnede Le Bistro mistet gejsten for at lave mad. Men Andy er ikke meget for at tage imod kritikken fra Ramsay, og de to temperamentsfulde herrer komme op at toppes.

  Publiceret: 23 sep 2017

 • Episode 7

  Ramsay besøger en mexikansk restaurant ved navn Mama Rita's i Californien. Ejeren Laura havde tidligere en succesfuld cateringvirksomhed, men hendes problem er nu, at hun driver restauranten på samme måde. Ramsay forsøger at få Laura til at foretage nogle ændringer, så Mama Rita's kan komme til at fremstå mere som om en rigtig restaurant.

  Publiceret: 26 sep 2017

 • Episode 8

  Ramsay besøger en italiensk restaurant i Florida. Ejeren er god til at svare igen, men samtidig er hun desperat efter Ramsays hjælp. Ramsay forkorter restaurantens lange menukort og lærer ejeren et par ting omkring madlavning.

  Publiceret: 27 sep 2017

 • Episode 9

  Ramsay vender tilbage til to restauranter, som han hjalp for et år siden, for at se om de stadig er på rette kurs. Der bliver også tid til et gensyn med de tre værste restaurantbesøg i seriens historie samt de tre værste skænderier.

  Publiceret: 28 sep 2017

 • Episode 10

  Ramsay besøger en sushirestaurant i Thousand Oaks i Californien. Restauranten lå tidligere i det fashionable Bell Air, men siden den er flyttet, er det gået stærkt ned af bakke. Restaurantens problemer slider på ejerne Akira og Lisas familieliv. For at hjælpe restauranten må Ramsay først hjælpe familien.

  Publiceret: 29 sep 2017

 • Episode 11

  Ramsay besøger "Fleming", en dansk restaurant i Miami. Ejeren Andy er ikke klar over, hvor uhygiejnisk hans restaurant er. Ramsay må virkelig sparke til Andy og skaffe restauranten nogle yngre kunder, hvis han skal gøre sig håb om at redde Fleming.

  Publiceret: 30 sep 2017

 • Episode 12

  Ramsay er draget mod Queens i New York, hvor de to ejere, Joe og Madalyn, har fået kamp til stregen med deres restaurant PJ's steak house. De er kommet i en alvorlig gæld og har svært ved at se en udvej for deres problemer. Ramsay træder til og først og fremmest vil han tage sig af den dovne køkkenchef og se, hvad han ellers kan gøre for at løfte stemningen i restauranten.

  Publiceret: 3 okt 2017