Afspil programmetSæson 1 - Episode 1

Favorit

Sæson


I denne serie er Gordon Ramsay på en mission for at redde kriseramte restauranter fra en pinefuld død og i stedet vende dem til succesfulde forretninger - på en uge.

 • Episode 1

  Ramsay besøger en familiedrevet italiensk restaurant i Babylon, New York. Restauranten taber penge, og skylden ligger hos manageren og medejeren, Peter, som har et særdeles hidsigt temperament.

  Publiceret: 10 aug 2018

 • Episode 2

  Ramsay rejser til Bellmore i New Jersey, hvor han besøger den mennesketomme restaurant The Mixing Bowl. Det viser sig snart at ringe kundskaber, elendig reklame og endnu værre ledelse er roden til alle problemerne. Kan Ramsey vende den synkende skude, før det er for sent?

  Publiceret: 11 aug 2018

 • Episode 3

  Ramsay sætter kursen mod New York, hvor han besøger restauranten Seascape, som er drevet af en mor og søn. Ramsay må arbejde sammen med en stivsindet kok for at bringe kunderne tilbage til restauranten og redde forholdet mellem mor og søn.

  Publiceret: 14 aug 2018

 • Episode 4

  Campania er en italiensk restaurant i New Jersey, som sætter morskab i højsædet - men mangler kunder. Det skal Ramsay nu forsøge at lave om på.

  Publiceret: 15 aug 2018

 • Episode 5

  Ramsay tager til Californien, hvor han skal komme en stædig fransk kok til undsætning. Kokkens restaurant mangler kunder, og det er der mange grunde til: en kompliceret menu, grim indretning, et beskidt køkken og ikke mindst kokken selv.

  Publiceret: 16 aug 2018

 • Episode 6

  Ramsay besøger restaurant Lela's i Californien. Her finder han en mangelfuld menu og en kok, som ikke uden videre godtager hans forslag.

  Publiceret: 17 aug 2018

 • Episode 7

  Ramsay får til opgave at lave et dårligt pizzaria i Californien om til en restaurant, der kan tilbyde gode madoplevelser.

  Publiceret: 18 aug 2018

 • Episode 8

  Ramsay skal forsøge at hjælpe et familieforetagende i The Hamptons. Den pensionerede betjent Buddy skændes konstant med sine to sønner Jason og Brian, der arbejder for ham i pubben "Finn McCools". Kan Ramsay redde familiens levevej, inden pubben går nedenunder og hjem?

  Publiceret: 21 aug 2018

 • Episode 9

  Ramsay skal forsøge at hjælpe et ægtepar, som driver en restaurant i staten New York. Restauranten er blevet renoveret - men nu trænger køkkenet til en kærlig hånd!

  Publiceret: 22 aug 2018

 • Episode 10

  Ramsay skal forsøge at gøre en indisk restaurant ved navn Dillon til et af de hotteste spisesteder i New York. Ironisk nok ligger Dillon kun få gader fra Ramsays egen restaurant.

  Publiceret: 23 aug 2018