Afspil programmetSæson 7 - Episode 1

Favorit

Sæson


I denne serie er Gordon Ramsay på en mission for at redde kriseramte restauranter fra en pinefuld død og i stedet vende dem til succesfulde forretninger - på en uge.

 • Episode 1

  I sæsonpremieren vender vi tilbage til restauranten Amy's Baking Company, som er den mest omtalte restaurant i seriens lange historie. Hvordan er det gået Amy og Samy, siden de første gang var med i Ramsay's Kitchen Nightmares US?

  Publiceret: 1 dec 2017

 • Episode 2

  Ramsay tager til Colorado, hvor han møder Alexa og Randy, som ejer restauranten The Old Neighborhood. De er meget stolte af deres 25 år gamle familieforetagende, men Ramsay er chokeret over standarden. Ramsay tvinger Alexa og Randy til at se realiteterne i øjnene og iværksætter den største transformation i seriens historie.

  Publiceret: 1 dec 2017

 • Episode 3

  Gordon Ramsay tager til bydelen Queens i New York i håbet om at redde den græske restaurant Kati Allo. Restauranten styres af ægteparret Manny og Christine, og det viser sig, at det ikke kun er restauranten, der er på farlig kurs, det samme gælder for Manny og Christines ægteskab.

  Publiceret: 1 dec 2017

 • Episode 4

  Ramsay tager til Woodland Park i Colorado, hvor han forsøger at redde en italiensk restaurant med identitetsproblemer. Maden, atmosfæren og betjeningen viser sig at være stedets mindste problem, for restauranten har også en inkompetent kok og et opfarende personale.

  Publiceret: 1 dec 2017

 • Episode 5

  Del 1:1. En italiensk restaurant i Woodland Park har store problemer inklusiv en kok, som ikke aner, hvad han laver, og et uengageret personale.

  Publiceret: 1 dec 2017

 • Episode 6

  Del 2:2. En italiensk restaurant i Woodland Park har store problemer inklusiv en kok, som ikke aner, hvad han laver, og et uengageret personale.

  Publiceret: 1 dec 2017

 • Episode 7

  Del 1:2. En familiedrevet restaurant i Redondo Beach, Californien, lider under mange interne problemer og mad, der ikke lever op til kundernes forventninger.

  Publiceret: 1 dec 2017

 • Episode 8

  Del 2:2. En familiedrevet restaurant i Redondo Beach, Californien, lider under mange interne problemer og mad, der ikke lever op til kundernes forventninger.

  Publiceret: 1 dec 2017

 • Episode 9

  Rosaria købte en restaurant for at hjælpe sin søn Gianfranco med at opfylde drømmen om at blive kok. Men på trods af de gode intentioner, går det ned ad bakke for Bella Luna. Det skyldes Gianfrancos begrænsede erfaring i et professionelt køkken kombineret med morens manglende vilje til at anerkende restaurantens fejl. Kan Ramsay redde familiens drøm?

  Publiceret: 1 dec 2017

 • Episode 10

  Tag med Gordon Ramsay når han besøger nogle af de restauranter, som han har hjulpet i løbet af sæsonen.

  Publiceret: 1 dec 2017