• Episode 1

    8 feb 2012

    Der er nok af potentielle kunder i butikken, men kun to i køkkenet til at servicere dem og det smitter af på maden. Se med når bølgerne går højt og Bo smager på mad, der kommer fra spande, poser og dåser og hør, om det overhovedet er muligt at gøre noget ved.

  • Episode 2

    15 feb 2012

    Men - kun ganske få lægger vejen forbi den vietnamesiske restaurant. Ejerne Roseline og Xuan Tran er fortvivlede, de er ved at gå fallit og har kautioneret deres hus. Bo Bech fornemmer dog hurtigt, at der er mere på spil end et hus og alt for dyre retter. Se om det lykkedes Bo at få adskilt forretnings og familielivet.

  • Episode 3

    22 feb 2012

    Ahmed er uddannet kok, han elsker at lave mad og synes selv, han er god til det. Men menukortet stritter i alle retninger, gæsterne bliver væk, huset er sat til salg og Ahmed har ikke fået løn, siden han åbnede for godt et år siden. Bo Bech er hans sidste udvej. Han har ikke bare kniven for struben men reelt i struben.

  • Episode 4

    29 feb 2012

    Ejeren Kim har haft restauranten i 12 år, han elsker det mexicanske køkken og kan holde lange foredrag om chilien. Men han er gået i stå. Menukortet er det sammen, kunderne svigter, og Kim har været nødsaget til at afskedige næsten alt sit personale. Bo træder til for at pifte nyt liv i det mexicanske køkken. Men spørgsmålet er , om Kim kan tage ændringerne til sig.

  • Episode 5

    7 mar 2012

    Han åbnede restauranten for at give sine gæster en madoplevelse, men frikadellerne brænder på og de ubetalte regninger hober sig op. Bo Bech sætter frikadellerne under lup, men vil det lykkedes Bo, at få Claus til at forstå, hvad god mad er.

  • Episode 6

    14 mar 2012

    Teza går op i kvalitet, men mener ikke det er muligt at lave al ting fra bunden, så han snyder lidt og gemmer sig bag sin ansatte kok, Shantia. Se hvad der sker, når Bo Bech bestiller en stor bøf med bernaisen.

  • Episode 7

    21 mar 2012

    Når sergenteleverne kommer hjem fra øvelse, er de sultne og skal bare have noget godt mad. Det mener, Bo Bech ikke de får. Ifølge ham er maden uinspirerede, smagsfattigt og kedeligt. Se med når Bech kommer de nødstedte soldater til undsætning, går til angreb på store frysebokse, og skamstegt kød.

  • Episode 8

    28 mar 2012

    Eller -det er hvad Bo Bech tror, det er. Men da han ankommer viser det sig også at være en grillbar, kiosk og bar, som serverer kinesisk mad. Singh, som ejer restauranten, er i sin iver efter at gøre alle glade endt op med en menu på 240 retter. Kunderne svigter og Singh har ikke fået løn i to år. Se om det lykkedes Bo Bech at få Singh til at tage et afgørende valg.

  • Episode 9

    4 apr 2012

    Det er en af de bedre restauranter eller vil i hvert fald gerne være det, men kunderne udebliver og mens underskuddet vokser stødt, falder personalet mere og mere af på den. Vågner de ikke op nu, må de lukke. Se med når Bo Bech kommer på wake up call og hanker op i både kok, tjener og restauratør.

  • Episode 10

    11 apr 2012

    Mester kokken Bo Bech er taget til Rønne for at komme eleverne til undsætning eller er det Hanne og Hanne, som står i køkkenet, han skal hjælpe?!! De klager nemlig over, at de unge er kræsne og ikke gider spise grønsager. Se om det lykkedes Bo, at indføre mere grønt og samtidig hæve antallet af stjerner.

  • Episode 11

    18 apr 2012

    Det er mesterkokken Bo Bech så ikke helt enig i, han synes, den mad de laver er på collegeniveau. Se med når alarmen lyder, Bo skruer op for blusset og ruller gastronomien ud for de gæve brandmænd.

  • Episode 12

    25 apr 2012

    Men drømmen er begyndt at briste, da restauranten står halvtom i hverdagene. Ikke mærkeligt, mener mester kokken Bo Bech, der synes de sjusker med råvarer og at maden er en gang miks mask. Se med når Bo sætter kvalitet på dagsordnen og får vennerne til at hæve ambitionsniveauet.