Afspil programmetMasterClass: Stegning

Favorit

Sæson


I MasterClass deler de tre famøse dommere Jesper Koch, Thomas Castberg og Jakob Mielcke deres gastronomiske færdigheder under 4 forskellige tematiseringer. Stegning, grøntsager, moderne saucer og tilsmagning. Et must-see program for dig, der drømmer om at deltage i MasterChef.

 • MasterClass: Stegning

  Jesper Koch demonstrerer stegeteknikker på oksemørbrad – rød, medium-rød og gennemstegt. Han viser også, hvordan fisken steges til perfektion. Velkommen til MasterClass.

  Publiceret: 15 feb 2018

 • MasterClass: Tilsmagning

  Tilsmagning er alfa omega i gastronomiens verden. Se her Thomas Castbergs gennemgang af, hvordan man mestrer fordelingen af det sure, søde, salte og bitre. Velkommen til MasterClass.

  Publiceret: 15 feb 2018

 • MasterClass: Moderne saucer

  Nordisk pesto, kold sauce, Soya smørsauce og sauce i sifon. Jesper Koch giver sit kulinariske bud på 4 forskellige moderne saucer. Velkommen til MasterClass.

  Publiceret: 15 feb 2018

 • MasterClass: Grøntsager

  Jakob Mielcke giver en kreativ lektion i grøntsagers store potentiale, og hvordan man kan opnå mange forskellige sanseindtryk med samme grøntsag. Her laver han en blomkålscouscous og en blomkålspuré. Velkommen til MasterClass.

  Publiceret: 16 feb 2018

 • MasterClass: Det søde køkken

  Sukker er gaven, som aldrig stopper med at give. Jakob Mielcke udpakker det søde køkkens utallige afskygninger i form af sukkerslør, fudge, nougatine og is. Velkommen til MasterClass.

  Publiceret: 5 apr 2018

 • MasterClass: Friture

  Tag ikke fejl af fritering. Friture-gryden er et helt unikt element af kokkekunsten, og Thomas Castberg giver her en gennemgang af friturens mange særegne facetter. Velkommen til MasterClass.

  Publiceret: 5 apr 2018

 • MasterClass: Avancerede teknikker

  Mestrer du de forjættede teknikker i et køkken, er du allerede godt på vej til at blive en mesterkok. Jesper Koch demonstrerer videnskaben bag knivteknik og komplicerede vandbade. Velkommen til MasterClass.

  Publiceret: 5 apr 2018