• Episode 16

    20 feb 2020

    Der er frit slag på et stort, bugnende råvarebord… men det er først til mølle - og der er kun én af hver råvare, så det gælder om at være hurtig og taktisk, når dommerne sætter konkurrencen i gang.

  • Episode 15

    19 feb 2020

    Dagen i dag byder på blindsmagning! Og ikke nok med, at deltagerne skal gætte råvarer med bind for øjnene - råvarerne skal gættes i flydende form!

  • Episode 14

    18 feb 2020

    Dagens første konkurrence er en pardyst i klassikeren bøf bearnaise. Men selvom retten vækker begejstring, presses deltagerne alligevel til det yderste i kampen for at stege den perfekte bøf.

  • Episode 13

    17 feb 2020

    Deltagerne skal prøve kræfter med det italienske køkken, der er kendt for smagfulde og enkle retter. Der bliver plads til unikke fisk og en af de helt store italienske klassikere.

  • Episode 12

    14 feb 2020

    Dommerne sender deres aspiranter et smut til i det sydfranske køkken. Og i første konkurrence bliver ugens madtalenter kastet ud i en vaskeægte MasterChef-klassiker: Kokken og Eleven.

  • Episode 11

    13 feb 2020

    Det bliver en hæsblæsende dag, hvor grøntsager spiller en vigtig rolle, og dommerne overrasker med en hemmelig boks! Det er dog ikke boksens indhold, der overrasker deltagerne.

  • Episode 10

    12 feb 2020

    Dagens tema er skaldyr, og det sætter deltagernes samarbejdsevner på prøve fra starten. De skal nemlig arbejde i par med en eksklusiv råvare fra den hemmelige boks.

  • Episode 9

    11 feb 2020

    7 madtalenter starter deres indledende uge med en tur i det grønne, hvor de skal lave mad med alle de lækre og dugfriske råvarer, der dyrkes i danskernes drivhuse.

  • Episode 8

    7 feb 2020

    Over de sidste dage har dommerne haft fokus på nogle af de vigtigste gastronomiske grundsten. I dag er ingen undtagelse, for dommerne har fundet en helt essentiel råvare frem: Æg!

  • Episode 7

    6 feb 2020

    Det er dag tre i træningsugen, og deltagerne skal igen på skolebænken i MasterChef-køkkenet. Og dommerne har endnu en grundsten gemt i kokkeærmet: Syre!

  • Episode 6

    5 feb 2020

    Det er anden dag i træningslejren, og 12 nye Masterchef-aspiranter skal i ilden. Vi skal tilbage til gastronomiens grundsten, når Thomas Castberg underviser deltagerne i salt.

  • Episode 5

    4 feb 2020

    46 af Danmarks største madtalenter træder for første gang ind ad den gule dør i MasterChef-køkkenet og er klar til at påbegynde deres gastronomiske rejse med en træningslejr.