warning iconVideoen er ikke længere tilgængelig
 • MasterChef - Danmarks største madtalenter
  43:38

  Episode 1

  6 feb 2018

  Efter tre fantastiske sæsoner, hvor talentfulde og ambitiøse amatørkokke har serveret utallige lækre retter, indleder MasterChef endnu engang jagten på Danmarks største madtalenter.

 • Episode 2

  7 feb 2018

  Jesper Koch, Thomas Castberg og Jakob Mielcke står klar til fire store audition-dage med nypudset bestik, fintunede smagsløg og en storslået appetit.

 • Episode 3

  8 feb 2018

  Nogle duellerer om et forklæde, andre skal gennem en mere audition, men fælles for alle de heldige og dygtige er, at det bliver starten på deres livs gastronomiske rejse.

 • Episode 4

  9 feb 2018

  Hvem kan mon gøre sig fortjent til træningslejr? Se med, når deltagerne kæmper om en plads i lejren ved at kokkerere sig til tops.

 • Episode 5

  13 feb 2018

  Det er første dag på årets træningslejr! 40 deltagere står klar i Masterchef-Køkkenet, hvor dommer og stjernekok Jesper Koch skal gøre dem alle sammen klogere på at stege fisk og kød til perfektion.

 • Episode 6

  14 feb 2018

  Igen i dag skal Masterchef-deltagerne spidse ører. Træningsugens anden dag byder på undervisning fra ingen mindre end Jacob Mielcke. En grøntsag er ikke bare en grøntsag og Jacob Mielcke vil vise deltagerne, hvordan en grøntsag kan bruges på 1000 måder. Nerverne er på højkant når deltagerne selv skal prøve kræfter med blomkål og mandolin, her gælder det om at holde fingeren på rette sted, så de ikke kommer i klemme mellem grøntsag og mandolinjern. De 3 deltagere, der klarer sig dårligst ryger i eliminering, hvor 1 ryger hjem.

 • Episode 7

  15 feb 2018

  Det er dag tre i træningsugen og deltagerne skal igen på skolebænken i MasterChef køkkenet, hvor de i dag skal suge viden til sig fra selveste Thomas Castberg. Deltagerne skal testes i noget af det mest essentielle, når det kommer til madlavning: nemlig tilsmagning. Den første konkurrence er en stafet, hvor deltagerne skal vise, at de kan smage deres mad ordentlig til og det gælder om at blive blandt de syv første for at undgå elimineringen.

 • Episode 8

  16 feb 2018

  Vi er nået til den sidste dag i træningsugen og deltagerne har lært en masse, hvor de er blevet undervist og testet i filetering, tilberedning, tilsmagning og håndtering af grøntsager. Og i dag skal de testet i et rigtig vigtigt element: Nemlig sauce. Jesper Koch står ved roret og skal undervise deltagerne i moderne saucer som pesto, dressing og smørsauce. Når dagen er omme, skal endnu en deltager vinke farvel til titlen som Masterchef 2018.

 • Episode 9

  20 feb 2018

  Det er første dag i denne indledende runde af MasterChef, og i dag har dommer Thomas Castberg en konkurrence oppe i ærmet, der er inspireret af de råvarer, han altid har i sit eget køkken. Seks deltagere kæmper i par om at undgå elimineringsrunden, hvor der bliver kamp til stregen. Her skal fire deltagere hver kreere et lækkert stykke smørrebrød, der skal sikre deres overlevelse i MasterChef-køkkenet.

 • Episode 10

  21 feb 2018

  En rigtig MasterChef skal have toptunede sanser. Derfor bliver dagens fem aspiranter testet i, hvor gode de er til at smage – med bind for øjnene. Dommerne har nemlig udtænkt en blindtest, hvor deltagerne skal identificere ganske almindelige råvarer, alle skåret i helt ens terninger. Det lyder umiddelbart nemt for en dygtig amatørkok – men viser sig sværere end som så. De første fire til at gætte forkert, skal lave en ret, der kan sikre deres overlevelse i MasterChef … og selvfølgelig med lige netop den råvare, deltagerne ikke kunne gætte!

 • Episode 11

  22 feb 2018

  Onsdag er en særlig dag i Masterchef, da ingen ryger ud. I stedet for kæmper deltagerne om at kunne springe torsdagen over og gå direkte videre til næste runde. I går vandt Maria en fordel, og i første konkurrence må hun vælge, hvem der skal lave mad med dåsemuslinger og hvem der får de friske. De to, der laver de bedste retter skal derefter dyste i en direkte duel om billetten videre i konkurrencen. Her skal der indgå ansjoser, og dommerne får en utraditionel servering, som de aldrig har fået før i Masterchef.

 • Episode 12

  23 feb 2018

  Deltagerne i Masterchef får sig en oplevelse, når Per Thøstesen gæster køkkenet med sine ekstravagante råvarer. I første konkurrence skal de fire deltagere lave mad med Per Thøstesens fire udvalgte råvarer. Her skal de både få kaviar og pighvar ind i deres ret. De to dårligste mødes i eliminering, hvor en af dem til sidst skal forlade Masterchef. De kommer ud i en udfordring, hvor Per Thøstesen tester deltagerne af i Kokkens Efterfølger. Deltagerne får for alvor sved på panden, når de skal arbejde med confiteret andelår og masser af trøffel.