Afspil programmetSæson 2 - Episode 1

Favorit

Sæson


Danmarks største madtalenter står klar med slebne knive og skarpe smagsløg i kampen om Masterchef-trofæet. Premiere! Nye episoder tirsdag til fredag.

 • Episode 1

  Thomas Castberg, Jesper Koch og Jakob Mielcke står klar med skinnende bestik og knivskarpe smagsløg til en intens audition, hvor 30 MasterChef-aspiranter skal lægge deres liv og sjæl på en tallerken.

  1 dage tilbage!

  Publiceret: 2 feb 2016

 • Episode 2

  De tre dommere har indtil videre fået serveret adskillige lækre retter, men de er ikke mætte endnu. De har nemlig stadig masser af hvide MasterChef-forklæder at give ud til de allerbedste serveringer, som har fortjent en plads i køkkenet.

  1 dage tilbage!

  Publiceret: 3 feb 2016

 • Episode 3

  Turbinehallen i Århus danner en imponerende ramme for tredjedagen i audition-ugen i MasterChef, efter dommerne startede i København og blev blæst bagover af nogle fantastiske retter.

  1 dage tilbage!

  Publiceret: 4 feb 2016

 • Episode 4

  De tre dommere står igen og igen overfor svære valg, når drømme enten skal gå i opfyldelse eller slås i stykker, men i sidste ende afhænger alt af den ret, som amatørkokkene får på tallerkenen.

  1 dage tilbage!

  Publiceret: 5 feb 2016

 • Episode 5

  Masterchef-køkkenet fyldes af 8 ambitiøse madtalenter, og de får sig noget af en overraskelse, da det pludselig vælter ned med fjer fra loftet. Dagens tema er fjerkræ, og i de hemmelige bokse ligger friske, hele fasaner, som bare venter på at blive tryllet om til fantastiske retter.

  1 dage tilbage!

  Publiceret: 9 feb 2016

 • Episode 6

  Hvordan hakker man et løg - fint? Det tror de fleste MasterChef-deltagere nok, at de har fint styr på, men når det skal leve op til dommer Jakob Mielckes tårnhøje standard, er det en anden sag.

  1 dage tilbage!

  Publiceret: 10 feb 2016

 • Episode 7

  De 6 tilbageværende Masterchef-aspiranter er sat stævne foran Meny på Vermlandsgade i København. Her får de lov til at købe ind til en fri servering, men indkøb og madlavning skal foregå i hold, og indkøbet er et kapløb!

  1 dage tilbage!

  Publiceret: 11 feb 2016

 • Episode 8

  Dommer Jakob Mielcke kalder dagens gæst for Danmarks dygtigste kvindelige kok, en kok der både har forsvaret og bevaret sin Michelin-stjerne på restaurant Kiin-Kiin.

  1 dage tilbage!

  Publiceret: 12 feb 2016

 • Episode 9

  8 af de 40 talentfulde amatørkokke, som blev udvalgt til auditions, ankommer til et brændende Masterchef-køkken. Der er ild i køkkenet, for de 8 aspiranter skal arbejde med chili - og de rigtig stærke af slagsen!

  1 dage tilbage!

  Publiceret: 16 feb 2016

 • Episode 10

  De 7 tilbageværende Masterchef-aspiranter får brug for alle deres tekniske evner, når dommerne stiller dem en opgave, der stiller store krav til håndværk og præcision.

  1 dage tilbage!

  Publiceret: 17 feb 2016

 • Episode 11

  De seks tilbageværende håbefulde deltagere i denne uges MasterChef kommer ud af de vante rammer, når dommerne i dagens afsnit tager dem med på landet.

  1 dage tilbage!

  Publiceret: 18 feb 2016

 • Episode 12

  De 5 tilbageværende Masterchef-aspiranter står overfor deres hidtil største udfordring, for dommerne har inviteret stjernekok Kenneth Hansen fra Svinkløv badehotel i køkkenet.

  1 dage tilbage!

  Publiceret: 19 feb 2016