Episode 1
24 mar 2019
Jamie leverer nogle superhurtige svinekoteletter med fersken, marengs med bær og ovnstegt kylling med harissa-sauce.
Jamie leverer nogle superhurtige svinekoteletter med fersken, marengs med bær og ovnstegt kylling med harissa-sauce.
Jamie starter med at lave pancetta-torsk, efterfulgt af asiatiske stegte æg , sprød kylling og topper det hele op med risbudding med mango.
Jamie laver krydret lam i karry, squashsalat, rejepasata med rosé og pesto og til sidst: flapjacks.
Jamie laver en hurtig omgang steak, stegt i wok'en, en skøn vandmelon, salat med feta og radisser, cremede muslinger og pærer og chokolade til puddingen.
Jamie laver sin sicilianske tunpasta efterfulgt af teriyaki-aubergine, bøf & blomkål-ris, asparges, æg og fransk dressing.
Jamie laver pandestegt lam, pære & gorgonzola farfalle. Efterfulgt af hoisin-kylling og sidst, men ikke mindst, Jamies spinat-karry.
Jamie laver sin pasta med varmrøget laks, efterfulgt af krydret helstegt blomkål, pølse og æblekage og ris med kirsebærsauce.
Jamie laver en saftig lammegryde, efterfulgt af varm linsesalat, lever, bacon og løg , og Jamies sorte tahininudler.