Episode 1
7 apr 2020
Jamie lader sig inspirere af fantastisk gademad fra Indien, og tilbereder derefter en eminent pomfritsandwich – sprød og fuld af krydderier og smag.
Jamie lader sig inspirere af fantastisk gademad fra Indien, og tilbereder derefter en eminent pomfritsandwich – sprød og fuld af krydderier og smag.
Jamie fremtryller en hårdt sparkende chili der beviser at der er bid i grønsager. I Indien lærer han nye tricks, og tilbereder en krydret pastinaksuppe.
Det bliver grønsagsfest når Jamie tilbereder sin smukke og vovede burger af sorte bønner, med fyld af frisk og farverig salsa, mango og avokado.
Jamie er på jagt efter fantastisk afgrøder i Asiens største frugt- og grønsagsmarked, og finder inspiration til en utrolig bønnesalat. Efterfølgende besøger han Jerusalems krydderiboder.
Jamie lærer de traditionelle metoder til at tilberede grøntsager med fyld i Mellemøsten, og tilbereder velsmagende auberginer med episke, Indiske krydderier.
Inspireret af de herlige frokostmenuer i Jerusalem, smøger Jamie ærmerne op, og tilbereder en omgang sunde pandekager med spinat, ost og chili.