warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree

Alle film

Åbent hjerte

Åbent hjerte

Efter sin mands død, beslutter Autumn beslutter at sælge sit hestestutteri, til den flotte, tømrer Jake Stevens, som lover at beholde det hele som det, med kun nogle få forandringer. Men hans plan ...

Acts Of Violence

Da Romans forlovede bliver kidnappet af trafficking-forbrydere, går han og hans eks-soldaterbrødre i gang med at opspore hende for at redde hende, inden det er for sent. Undervejs slår Roman sig sa...

Bryllup på landet

Bryllup på landet

En berømt countrysanger skal snart giftes, og vender tilbage til sin hjemstavn inden brylluppet. Her møder han sin første forelskelse og må nu tage stilling til, om han har valgt den rette kvinde.

Film

Film

Læn dig tilbage og nyd vores store samling af drama, komedie og romantiske film.

Julefilm

Julefilm

Her på Viafree ELSKER vi jul og bringer dig en masse fantastiske julefilm!

Killer in Red

Killer in Red

Stylisten Christa og hendes nye klient Kat, bliver hurtigt venner. Da Kats beundring begynder at gå over i besættelse, bliver Christa mistænksom, og snart opdager hun at Kat har psykotiske bagtanker.

Love on Ice

Love on Ice

Emily opgav karrieren som skøjteløber for otte år siden, men en flot fremmed hjælper hende med at genfinde sin passion. Nu må hun træne som aldrig før - og måske finder hun også kærligheden.

Red Dawn

Red Dawn

En by i staten Washington vågner til det surrealistiske syn af udenlandske soldater i faldskærme, der daler ned fra himlen. Uden varsel er USA er blevet invaderet, og denne by er det første mål.

Rescuing Madison

Rescuing Madison

Pop-sensation, Madison Park, er endelig tilbage på musikscenen efter seks års pause. Pludselig bliver Madisons liv vendt på hovedet, af en flot brandmand, John Kelly, der redder hende ud af en bræn...

Save this Dance

Save this Dance

Cassie vender hjem, da hendes mor rammes af et hjerteanfald, og opdager at familiens dansestudie har økonomiske problemer. En måde redde det, er at deltage i en dansekonkurrence, som hun og hendes gamle dansepartner modvilligt må deltage i.

Second Chances

Second Chances

En alvorlig skade på det ene ben, tvinger brandmanden Jeff, til at leje et værelse i stueplan, mens han kommer sig. Han lejer et værelse hos Jenny og hendes børn.

Sweet Surrender

Sweet Surrender

Tom Campbell gik ind i militæret, efter bruddet med ungdomskæresten, Chelsea, der i mellemtiden er blevet borgmester i deres fødeby. Tom vender tilbage for at passe sin bedstemors Bed&Breakfast "Am...

The Love Punch

The Love Punch

Et fraskilt par lægger planer for at få de pensionspenge ind igen, der blev stjålet fra dem.

The Reluctant Nanny

The Reluctant Nanny

Efter at være gået konkurs med sit firma, flytter Libby til Los Angeles for at starte på sit nye job. Men hun mister sit job allerede første dag, og samme dag, må hun løbe efter en lommetyv,

The Right Girl

The Right Girl

Kimberly arvede en formue, da hendes far døde og hun blev hurtigt en forkælet, rig pige, med en dårlig attitude overfor verden. Men på den mest pinlige måde, opdager hun at alle pengene er væk og hun intet ejer.

Wedding Wonderland

Wedding Wonderland

Hallie og Lucas skal giftes, men bliver hurtigt fanget i et familiedrama, da forældrene ikke kan enes om noget. Kærligheden bliver sat på prøve, da det ikke er nemt at gøre alle andre glade.

When Duty Calls

When Duty Calls

De nygiftes frivillige arbejde, får dem rodet ind i en ubehagelig kriminalsag. På en patrulje i nabolaget støder Ellie på et hjemmerøveri, og stik mod ordre beslutter hun sig for at opspore røverne.