warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree

Populære film

Prinsessens vinterfestival

Alle film

A Golden Christmas

Jessica er en advokat, som vender hjem til sine forældre for at holde jul. Da hun opdager, at barndomshjemmet er blevet solgt til en fremmed, forsøger hun at finde en måde at købe det tilbage.

A Rose for Christmas

A Rose for Christmas

Andys familie har bygget paradevogne i flere generationer. Da hendes far bliver syg, må Andy selv overse konstruktionen og dekorationen af en klients paradevogn.

Åbent hjerte

Åbent hjerte

Efter sin mands død, beslutter Autumn beslutter at sælge sit hestestutteri, til den flotte, tømrer Jake Stevens, som lover at beholde det hele som det, med kun nogle få forandringer. Men hans plan ...

Belles jul

Belles jul

Belle skal sælge et hus for sin klient Hunter Lowell, men snart opstår der varme følelser mellem dem. Situationen kompliceres imidlertid, når Belles mangeårige bejler Tony dukker op.

Brev fra julemanden

En enkes datter skriver til julemanden med ønsket om at hendes mor igen må finde kærligheden. Brevet falder i hænderne på en forfatter, der er gået i stå, og giver ham ny inspiration og starten på en ny kærlighed.

Bryllup på landet

Bryllup på landet

En berømt countrysanger skal snart giftes, og vender tilbage til sin hjemstavn inden brylluppet. Her møder han sin første forelskelse og må nu tage stilling til, om han har valgt den rette kvinde.

Byens julefejring

Elizabeth skal organisere en julefestival i samme lille by hvor hendes barndomsven, George, er borgmester. Men da festivalen kommer i fare for at blive aflyst, kan kun et julemirakel redde den.

Comeback til jul

Comeback til jul

En video går viralt af en mor/datter country-duo, og de genoptager derfor kontakten efter 10 års tavshed for at udgive en julesingle sammen – men de får brug for en hel del tilgivelse og lidt julemagi.

Den sidste jul hjemme

Den sidste jul hjemme

Hvert år samles de tre Marvin søstre for at fejre jul med deres forældre. Selvom alenemor Megan er meget anderledes end sine søstre, er de helt enige om at der ikke er noget bedre end julen hjemme. Men dette år har forældrene besluttet at sælge barndomshjemmet, og køberen er Megans gamle kæreste i high-school, Nash. De to mødes, dagene går og gammel kærlighed ruster aldrig, slet ikke når det er jul.

Drømme for julen

Isobel planlægger den perfekte jul med sin kæreste, og laver en liste over ting de skal lave i julen. Men da hendes kæreste forsvinder, bliver der vendt op og ned på hendes planer.

En eventyrlig jul

Angie arbejder hårdt for at køre sin onkels virksomhed, men hendes kusine Candace får æren for det. Ved den årlige julemaskerade kan hun smide hæmningerne, og møder den rige ungkarl Nicholas.

En familie til jul

En familie til jul

Miranda er en succesrig designer, der for nylig har fået kontakt med sin hidtil ukendte familie. Hun har også for nylig mødt og forelsket sig i Ian, en flot handyman. Men kan de blive gift til vinter?

En far til jul

En far til jul

Miranda voksede op med sin mor, men blev forældreløs, som ung. Blandt sin mors ting, finder hun spor der kan føre til den far hun aldrig har kendt.

En hund til Jul

En teenager skal aftjene sin samfundstjeneste på et hundeinternat. Her finder han vejen til at komme i julestemning, da han får til opgave at finde nye blivende hjem til 12 uønskede hunde, inden jul.

En juleforelskelse

En juleforelskelse

Efter en tilløberkat har besluttet sig for at bo hos Zachary, møder han Marliee og indser at singlelivet vist ikke er helt så tilfredsstillende, som han egentlig troede det var.

En julestrid

En julestrid

En kynisk radiovært har fået gjort sig så upopulær at han må tage fra Los Angeles og helt til Colorado, hvor han får job som medvært sammen med en håbløst romantisk brevkasseredaktør. De to roder sig ud i sammenstød for åben mikrofon, og glemmer helt hvor de er, men snart lytter hele byen med når de to modsætninger går i studiet.

En ny chance til jul

En ny chance til jul

En kvinde rejser et år tilbage i tiden. Tilbage til julen før hendes forlovelse gik i stykker, hvor hun vil forsøge at reparere, det der gik galt. Hun opdager at det er måske en større opgave end hun troede.

En uforglemmelig jul

En uforglemmelig jul

En dag da Darcy cykler hjem fra arbejde, ramler hun ind i Aidan, der bliver hårdt såret og ender i koma. Darcy lærer mere om ham og indser, at han kan være den, hun har ventet på.

En uventet jul

En uventet jul

Noelle har det perfekte setup: Et succesfuldt job, en flot kæreste og et drømmeliv. Men efter at have adopteret en pragtfuld hundehvalp, vendes hendes liv på hovedet. Hendes kæreste slår op med hende. Hun tager imod invitationen om at tilbringe julen sammen med en kollega og dennes familie, og midt i en overvældende julehygge begynder nye gnister at springe.

Et julekys

Et julekys

Kayla er på vej ud af sit forhold til en kontrollerende koreograf, da hun tilfældigvis lander i en elevator, sammen med Dustin. Elevatoren sætter sig fast og helt spontant bliver det til et magisk kys. Snart efter ændrer koreografen opførsel og Dustin trækker sig væk. Kayla kommer i tvivl om hvem af de to mænd hun elsker.

Et Kys til Jul

Ved en julefest får Jenna et helt uforglemmelig kys af den flotte milliardær, Cooper Montgomery. At frygt for at blive såret, sværger Jenna på at modstå hans charme.

Et match til jul

Et match til jul

Corey har altid travlt, men hun sætter hvert år tid af til at fejre sin fars minde ved at stå for byens julekonkurrence. Dog har hun glemt, hvordan det er at ville mere end det – indtil hun møder Ryder.

Et mirakel til jul

Et mirakel til jul

Noelle er født under Julens stjerne, og tror derfor hun kan udføre mirakler. Da en lusket bygherre truer hendes fredelige liv, bliver hun og vennerne enige om at redde deres landsby.

Et nyt liv til jul

Et nyt liv til jul

To kvinder bytter på magisk vi krop under julen, og lærer en vigtig lektie om familie, kærlighed og juleglæde.

Forelsket på ny til jul

Forelsket på ny til jul

Caroline er ulykkelig i sit ægteskab og er på vej til at søge skilsmisse. På vej til advokaten kommer hun ud for en ulykke, får hukommelsetab og med et bliver alting ændret.

Forviklinger til jul

Forviklinger til jul

Addies største juleønske er at naboen Sam skal forelske sig i hende. Hun forventer ikke, at det skal gå i opfyldelse, men det virker! Bare på den forkerte nabo, Pete, der bliver smaskforelsket i Addie.

Genfind julens magi

Genfind julens magi

Maggie er begejstret, da hun finder ud af at Mitch, som hun har været forelsket i altid, flytter tilbage til byen. Hun opdager at Mitch's forhold til julen har ændret sig drastisk og hun forsøger at bringe julestemningen tilbage, ved at vise ham julens magi.

Gift før jul

Carrie har dedikeret hele sit liv til sin fars virksomhed og har ikke meget tid til et socialt liv. Men så bestemmer bedstemorens testamente, at virksomheden går til den søster, der gifter sig først.

Hatten af for julen

Hatten af for julen

En ung mor skal afgøre, om den nye fyr på jobbet kan være det julemirakel, hun har ventet på.

Her Magical Christmas

Marie har mistet glæden ved julen efter hendes ekskæreste pinligt slog op med hende til en julefest. Men denne jul testes hendes skæbne ved hjælp af en samling juledekoraktioner.

Hundehvalpe til jul

Hundehvalpe til jul

Erins selviske chef Martin kæmper for at holde sit hunde-GPS-lokaliseringsfirma kørende og forventer, at Erin skal finde et hjem til 12 efterladte hunde før jul! Men måske er Martin ikke så slem endda.

Hundelufterens juleeventyr

Den forkælede, 21 årige studerende Luce Lockhart bliver tvunget til at tage et job i juledagene, med at gå tur med en rig bygherres hund og hun begejstres da hun finder ud af at de vil bygge salon og spa, der hvor der nu er hundepark. Men da Luce møder Dean, en irriterende, men flot hundelufter, der kæmper imod byggeriet, bliver Luce tvunget til at se på hvad parken betyder for hendes nye venner og om hun kan sætte sin egoistiske interesser til side og hjælpe med at redde parken inden jul.

Hver anden jul

Hver anden jul

Tracie og Rick er separerede, så børnene holder altid ferie med en forælder af gangen. Denne vinter har børnene kun ét ønske – at fejre jul med begge deres forældre.

Jul i skobutikken

Jul i skobutikken

Noelle hader julen og bliver ved et uheld låst inde i et storcenter juleaften. Der møder hun sin skytsengel, som introducerer hende for tre ”spøgelser” fra fortiden, nutiden og fremtiden.

Jul lige efter bogen

Jul lige efter bogen

Kærlighedseksperten Joanna er netop blevet single, men hun er ikke så god til at følge sine egne professionelle principper. Da hun får en stor karrieremulighed, havner hun midt i et juledrama.

Jul som på film

Jul som på film

To søstre bor sammen. Den ene elsker julefilm, og den anden synes bare, at de er forudsigelige: Parret mødes. De forelsker sig. Det sner. Slut. Men magien begynder, da de selv vågner op i en julefilm.

Julebutikken

Stephanie Nichols overtager en julebutik, men en bygherre har købt bygningen og opsiger alle lejemål. Hun må have hjælp af Michael, som arbejder for bygherren - og måske finder hun også kærligheden.

Juleenglen

Juleenglen

Den gode samaritaner Sarah Fitzpatrick er ude for en dødsulykke lige inden jul, og befinder sig pludselig i lobbyen ved porten til Himlen. Hun er sikker på at blive lukket ind, og bliver chokeret, da hun finder ud af at hendes navn ikke er på listen over reservationer. Hun får chancen for at komme tilbage til jorden som "Engel under oplæring", og skal hjælpe en sjæl i nød, men hun har kun de 12 dage inden jul, til at sikre sin plads i Himlen.

Julefest på hospitalet

Julefest på hospitalet

Da Jenny skal planlægge afskedsfest for sin vellidte hospitalschef, ryger hun i konflikt med den nye chef Matt, som er fast besluttet på at spare.

Julekysset

I håbet om at gå gang i karrieren har designeren Wendy taget jobbet som personlig assistent for den berømte Priscilla Hall. Priscilla får Wendy til at arbejde i døgndrift, hvillket en sen aften, betyder at Wendy sidder fast i elevatoren med en ualmindelig flot fremmed. Wendy og den fremmede udveksler et hurtigt kys, inden dørene lukker op og Wendy haster ud. Dagen efter viser det sig at den fremmede er Adam Hughes - Priscillas kæreste, som Wendy skal arbejde sammen med om den kommende julefest..

Juleminder

Juleminder

Da Noelle arver sin afdøde mors hus, opdager hun at moren havde ansat Dave til at dekorere huset i julen. Han overbeviser hende om at fortsætte traditionen, og hun begynder at finde glæden ved julen.

Julen er lige rundt om hjørnet

Julen er lige rundt om hjørnet

Claire forsøger at komme lidt væk fra byens ræs i juletiden, og lejer et værelse i den stille by Glastenbury. Men byen har aflyst julen, så nu er det er op til Claire at få julestemningen tilbage.

Julens overraskelser

Cynthia er håbløst romantisk, som egentlig aldrig rigtigt har givet nogen mand en reel chance før den dag hun begynder at modtage gaver, som i julesangen "12 Days of Christmas", som en anonym giver lægger ved hendes dør. Det er et sjovt mysterium, som hun prøver at løse, sammen med sine veninder og sin søster, der skal giftes til jul. Det kunne jo være at det var en bejler, der kan leve op til hendes romantiske forventninger.

Juletræet på taget

Juletræet på taget

Sarah forstår ikke hvorfor hendes nabo sætter et juletræ på taget hvert år, selvom det er imod loven. Sammen med den anklageren John, forsøger hun at løse sagen og finde ud af naboens hemmelighed.

Juleudstillingen

Juleudstillingen

Nell har fået til opgave at modernisere byens historiske teaterbygning af den nye ejer, Connor – en ændring, som hele byen er imod. Nell håber, at byens 12 dage lange juleudstilling kan bløde Connor op.

Kærligheden ligger lige for

Kærligheden ligger lige for

Amber føler at hendes liv er kørt af sporet, men da hun en dag vågner op og opdager at hun genlever den samme dag igen og igen, må hun lave en plan for hvordan hun skal bryde cirklen.

Love on Ice

Love on Ice

Emily opgav karrieren som skøjteløber for otte år siden, men en flot fremmed hjælper hende med at genfinde sin passion. Nu må hun træne som aldrig før - og måske finder hun også kærligheden.

Molly's Game

Molly's Game

Den virkelighedsbaserede historie om Molly Bloom som sadlede om til snu pokerværtinde for magthavere.

Nye traditioner

Nye traditioner

Christy er tæt på at få en stor klient i hus til sit legetøjsfirma og er endda inviteret til hans julefest. Men så finder hun ud af, at det er en Hanukkah-fest! Hun ved intet om jødedom og må få hjælp.

På jagt efter juleånden

På jagt efter juleånden

For Haley kommer hendes arbejde altid først, og hun prioriterer ikke sit personlige liv, heller ikke i juletiden. Haleys chef er bekymret, og sender hende på jule-camp så hun kan komme i julestemning.

Prinsessens vinterfestival

Prinsesse Carly arbejder inkognito på et skiresort. For at planlægge resortets 50års jubilæumsfest, må hun arbejde sammen med ejerens bror, Jesse.

Sandheden til jul

Sandheden til jul

Jillian er en succesfuld spindoktor og overbevist om sin evne til at håndtere sin kæreste, Georges kampagne op til borgmestervalget. Hun skal møde hans familie for første gang i julen, men efter et usædvanligt møde med en julemand i en legetøjsforretning, kan hun kun sige sandheden. Jillian må finde en måde at få det til at stoppe, inden hun får ødelagt både sin juleferie, sit job og sit forhold til kæresten.

Save this Dance

Save this Dance

Cassie vender hjem, da hendes mor rammes af et hjerteanfald, og opdager at familiens dansestudie har økonomiske problemer. En måde redde det, er at deltage i en dansekonkurrence, som hun og hendes gamle dansepartner modvilligt må deltage i.

Season’s Greetings

Darcy Blake elsker at skrive tekster til hjertevarme lykønskningskort, og særligt til julekort. Men glæden bliver kortvarig dette år, da hun får en ny chef som har et helt andet syn på julen.

Små mirakler til jul

Små mirakler til jul

Da julen nærmer sig siger Paula, lidt modvilligt ja, da hendes kæreste Daniel frier. Tante Jane fornemmer modviljen, og inviterer Paula til at holde jul i sit hjem i Nantucket.

Smagen af jul

Smagen af jul

Da Emily, der har et lille bageri i en lille by, modtager en håndlavet julekalender fra en hemmelig beundrer, bliver alle byens indbyggere nærmest besat af at finde ud af hvem denne hemmelige afsender er.

Small Town Christmas

En ung forfatter besøger den by der inspirerede hendes bog, og genoptager kontakten med en gammel flamme der hjælper hende med at genoprette byens juletraditioner.

Snehvid jul

Snehvid jul

Da Blanca Snow skal tilbringe julen med sin skruppelløse stedmor, Victoria, forsøger hun at opfylde sin afdøde fars sidste ønske – at skabe nye minder som en familie.

Sød Julemusik

Sød Julemusik

Tess Stapletons album sælger ikke længere, og hun bliver udfordret til at optage et album med den tidligere stjerne, Derek. På trods af deres uafbrudte skænderier, begynder de at falde for hinanden.

Stol på dit hjerte til jul

Noelle er hjemme i Louisiana til jul og har store planer om at genoplive byens levende krybbespil, som hendes afdøde mor plejede at arrangere. Men så løber hun ind i sin high school-kæreste.

Storslået juleudsmykning

Storslået juleudsmykning

En ambitiøs butiksleder få hjælp af en enlig far, for at realisere hendes drøm om at åbne virksomhedens første internationale butik. Kan samarbejdet udvikle sig til kærlighed?

Sweet Surrender

Sweet Surrender

Tom Campbell gik ind i militæret, efter bruddet med ungdomskæresten, Chelsea, der i mellemtiden er blevet borgmester i deres fødeby. Tom vender tilbage for at passe sin bedstemors Bed&Breakfast "Am...

The Right Girl

The Right Girl

Kimberly arvede en formue, da hendes far døde og hun blev hurtigt en forkælet, rig pige, med en dårlig attitude overfor verden. Men på den mest pinlige måde, opdager hun at alle pengene er væk og hun intet ejer.

Tilfældige møder til jul

Tilfældige møder til jul

Alice og Jack har uvidende levet deres liv ved siden af hinanden i årevis, og da de tilfældigt mødes i juledagene, begynder de at få følelser for hinanden. Men er det et tilfælde eller selve skæbnen?

Ud på landet til jul

Ud på landet til jul

En pige fra storbyen tager på landet og møder en helt særlig hest, og en ung cowboy som lærer hende at ride Barrel Racing. Imens genoptager hendes mor kontakten med sin gamle flamme.

Umulig kærlighed til jul

Umulig kærlighed til jul

Det er et Romeo og Julie drama, der udspiller sig mellem to familier, der begge ejer juletræsplantager i New England. Mod deres forældres vilje forelsker Julie Pine sig i Rick Spruce, som er hjemme på besøg fra Texas. De to er nødt til at skjule deres juleforelskelse for deres familier.

Velkommen til vores jul

Velkommen til vores jul

Madison Lane leder efter et sted hvor hun kan bygge et skiresort og overvejer at bygge det i den lille by Christmas. Men da hun langsomt forelsker sig i byens charme, begynder hun at fortryde planen.