• The Submarine Kid

  24 sep 2018

  En amerikansk marinesoldat er vendt tilbage til en almindelig hverdag, men marinesoldatens brutale krigsoplevelser fører ham ind i en magisk, men destruktiv eksistens, der udstiller hans ultimative sandhed.

 • Warren

  24 sep 2018

  Warren har opgivet at slå igennem på komikerscenen i Chicago, vender hjem, får arbejde i en kaffebar og genoptager forbindelsen til den tidligere kæreste, der er hans livs kærlighed. Bange for at blive gammel og alene, som sin fraskilte far, må Warren vælge mellem enten at vinde hende tilbage, eller prøve at forfølge sin drømmekarriere en gang mere.

 • After the Rain

  24 sep 2018

  En ung kræftramt mands mentale og følelsesmæssige udfordringer, både i forhold til sig selv og i forhold til de pårørende han snart skal forlade for altid. Al den kærlighed han har fået. Det liv, der skulle leves. De drømme der blev sat i stå. Det hele udforskes, såvel som styrken hos nogle få, i fortællingen om at give slip. "Kun når du har lært at give slip, viser livets skønhed sig."

 • The Mad Ones

  24 sep 2018

  En rørende komedie om et usædvanligt venskab, der vokser mellem tre hårdtarbejdende, midt i 30erne og som alle tre leder efter en eller anden form for mening med livet og arbejdet i den digitale tidsalder.

Lignende programmer