Afspil programmetThe Wrong Car

Favorit


Se skønne dramafilm og vilde actionfilm lige her!

 • The Wrong Car

  Morgenen efter at Trudy, en jurastuderende, sætter sig ind i det hun tror er helt almindelig "Netcar", vågner hun op, alene og forvirret, på et snusket motel og har været udsat for drugrape. Hun frustreres over det langsommelige retssystem og beslutter sig for selv at gøre noget ved det. Ved selv at få job som Netcar-chauffør starter hendes korstog for at finde og stoppe den serie-voldtægtsforbryder, hun selv blev offer for.

  Publiceret: 24 sep 2018

 • The Submarine Kid

  En amerikansk marinesoldat er vendt tilbage til en almindelig hverdag, men marinesoldatens brutale krigsoplevelser fører ham ind i en magisk, men destruktiv eksistens, der udstiller hans ultimative sandhed.

  Publiceret: 24 sep 2018

 • Warren

  Warren har opgivet at slå igennem på komikerscenen i Chicago, vender hjem, får arbejde i en kaffebar og genoptager forbindelsen til den tidligere kæreste, der er hans livs kærlighed. Bange for at blive gammel og alene, som sin fraskilte far, må Warren vælge mellem enten at vinde hende tilbage, eller prøve at forfølge sin drømmekarriere en gang mere.

  Publiceret: 24 sep 2018

 • After the Rain

  En ung kræftramt mands mentale og følelsesmæssige udfordringer, både i forhold til sig selv og i forhold til de pårørende han snart skal forlade for altid. Al den kærlighed han har fået. Det liv, der skulle leves. De drømme der blev sat i stå. Det hele udforskes, såvel som styrken hos nogle få, i fortællingen om at give slip. "Kun når du har lært at give slip, viser livets skønhed sig."

  Publiceret: 24 sep 2018

 • The Mad Ones

  En rørende komedie om et usædvanligt venskab, der vokser mellem tre hårdtarbejdende, midt i 30erne og som alle tre leder efter en eller anden form for mening med livet og arbejdet i den digitale tidsalder.

  Publiceret: 24 sep 2018

Lignende programmer