warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree.

Popular dramaprogrammer

Sød Julemusik

Alle dramaprogrammer

McLeods døtre

McLeods døtre

To søstre, adskilte som børn, genforenes, da de arver en stor kvægejendom i Australiens bush. Tess og Claire forener kræfterne og forpligter sig med hjerte og humor til et specielt liv på Drovers Run.

Good Trouble

Good Trouble

Callie og Mariana tager fat på næste fase at deres liv som unge voksne i Los Angeles, hvor Callie arbejder som juridisk assistent og Mariana som softwareudvikler. Spinoff af ”The Fosters”.

New Amsterdam

New Amsterdam

Max Goodwin er medicinsk chef på det berømte hospital New Amsterdam, og han er fast besluttet: Det forsømte sygehus skal reformeres og patienterne skal få exceptionel god pleje, hvad end der kræves.

Chapelwaite

Chapelwaite

Chapelwaite foregår i 1850'erne og følger Charles Boone, der konfronterer de hemmeligheder, der har plaget hans familie i generationer. Baseret på en novelle af Stephen King.

The Durrells

The Durrells

Baseret på selvbiografien af Gerald Durrell, naturforsker, rejsende og forfatter, der bosætter sig med sin familie på Korfu i 1930'erne efter sin fars død.

Horton-sagaen

Horton-sagaen

Horton-sagaen er ægte sæbeopera for hele familien. Bygget op om familien Horton, der er bosat i Salem.

Emergence

Emergence

Politichef Jo finder en ung pige med hukommelsestab i nærheden af et mystisk ulykkessted, og tager hende til sig. Men hun bliver hurtigt viklet ind i en konspiration der lader til at kredse om pigen.

Jackie

Efter det chokerende mord på sin mand, lammes førstedamen Jacqueline Kennedy af dyb sorg og kæmper for at genvinde sin tro.

Endnu en dans

Cassie vender hjem, da hendes mor rammes af et hjerteanfald, og opdager at familiens dansestudie har økonomiske problemer. En måde redde det, er at deltage i en dansekonkurrence, som hun og hendes gamle dansepartner modvilligt må deltage i.

Fairfield Road

Fairfield Road

Et politisk geni står pludselig uden arbejde og uden en kæreste.

Road Less Traveled

Road Less Traveled

Countrysangerinden Charlotte tager hjem til Tennessee, en uge inden hun skal giftes i håb om at låne sin afdøde mors brudekjole af sin mormor.

Smagen af jul

Da Emily, der har et lille bageri i en lille by, modtager en håndlavet julekalender fra en hemmelig beundrer, bliver alle byens indbyggere nærmest besat af at finde ud af hvem denne hemmelige afsender er.

My Week with Marilyn

My Week with Marilyn

I forsommeren 1956 kommer Marilyn Monroe for første gang i sit liv til England. Her skal hun holde bryllupsrejse med sin mand, Arthur Miller, og desuden spille med i "Prinsen og korpigen".

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles

Inden for den amerikanske marines efterretningstjeneste, NCIS, findes en specialafdeling i Los Angeles, hvor man tager sig af de allerfarligste forbrydere, som udgør en trussel for landets sikkerhed.

Fathers & Daughters

Fathers & Daughters

Han kæmper med skyld over en fatal bilulykke, der dræbte hans kone, så han nu er alene med deres 5-årige datter.

Sød Julemusik

Tess Stapletons album sælger ikke længere, og hun bliver udfordret til at optage et album med den tidligere stjerne, Derek. På trods af deres uafbrudte skænderier, begynder de at falde for hinanden.

Jul lige efter bogen

Jul lige efter bogen

Kærlighedseksperten Joanna er netop blevet single, men hun er ikke så god til at følge sine egne professionelle principper. Da hun får en stor karrieremulighed, havner hun midt i et juledrama.

Julen er lige rundt om hjørnet

Julen er lige rundt om hjørnet

Byen har aflyst julen, så nu er det er op til Claire at få julestemningen tilbage.

Juleudstillingen

Juleudstillingen

Nell har fået til opgave at modernisere byens historiske teaterbygning af den nye ejer, Connor – en ændring, som hele byen er imod. Nell håber, at byens 12 dage lange juleudstilling kan bløde Connor op.

Sandheden til jul

Sandheden til jul

Jillian er en succesfuld spindoktor og overbevist om sin evne til at håndtere sin kæreste, Georges kampagne op til borgmestervalget. Hun skal møde hans familie for første gang i julen, men efter et usædvanligt møde med en julemand i en legetøjsforretning, kan hun kun sige sandheden. Jillian må finde en måde at få det til at stoppe, inden hun får ødelagt både sin juleferie, sit job og sit forhold til kæresten.

Sweet Navidad

Sweet Navidad

To ambitiøse kokke arbejder sammen om at skabe en puertoricansk julemenu og finder kærligheden undervejs.

Christmas in My Heart

Christmas in My Heart

Violinisten Beth vender tilbage til sin hjemby efter sin mors død for at undervise datteren af en ensom countrymusikstjerne og forberede hende til den kommende julekoncert.

The Miniaturist

The Miniaturist

1686. Nella Oortman begynder sit nyt liv som handelsmanden Johannes Brandts hustru. Men Johannes er slet ikke interesseret i sin nye kone, og Nella indser, at hendes nye hjem gemmer på mange hemmeligheder.

Den helt perfekte jul

Den helt perfekte jul

I sin uendelige søgen efter den helt perfekte jul, bliver Darcy på magisk vis, transporteret til sin julelandsby, hvor alt er helt perfekt og det er jul hver eneste dag. Det er alt hvad hun har ønsket sig nogensinde, men Darcy opdager hurtigt at der er ikke meget sjov i det perfekte. Hun må derfor beslutte om hun vil have den helt perfekte kæreste Tom eller den knap så perfekte Brandon, som måske er hendes sjæleven.

Julens Ånd

Julens Ånd

Kate, en ambitiøs advokat, har tre uger til at få et hjemsøgt B&B sat i stand og solgt. Den usamarbejdsvillige ejer påstår at det spøgelse, der bor i huset, ikke vil acceptere det. Kates chance for forfremmelse, afhænger af at gennemføre den opgave, så hun ruster sig til en alvorlig snak med den her juleånd, som på mistænkelig vis, virker meget levende af et spøgelse at være.

Den sidste jul hjemme

Den sidste jul hjemme

Hvert år samles de tre Marvin søstre for at fejre jul med deres forældre. Selvom alenemor Megan er meget anderledes end sine søstre, er de helt enige om at der ikke er noget bedre end julen hjemme. Men dette år har forældrene besluttet at sælge barndomshjemmet, og køberen er Megans gamle kæreste i high-school, Nash. De to mødes, dagene går og gammel kærlighed ruster aldrig, slet ikke når det er jul.

Lykkelig til jul

Lykkelig til jul

Alenemoderen Maggie må fordele sin tid mellem sin karriere og sin søn, Jordan. Jordan finder sig en tutor, Casey, til at hjælpe sig i skolen og Casey bliver en slags far for ham. Mon de tre kan finde lykken sammen?

Små mirakler til jul

Da julen nærmer sig siger Paula, lidt modvilligt ja, da hendes kæreste Daniel frier. Tante Jane fornemmer modviljen, og inviterer Paula til at holde jul i sit hjem i Nantucket.

Angels in the Snow

Angels in the Snow

Da kun et mirakel kan holde en familie sammen, gør juleferien det muligt at netop et mirakel kan ske. En hjertevarm historie om kærlighed, tab og genopdagelse.

A Chance for Christmas

A Chance for Christmas

Influenceren Christina Chance får sit livs mulighed: et lukrativt sponsorat fra sit drømmebrand. Men opdager, at hun er fanget i en tidslomme, hvor den samme juleaften gentages i en uendelighed.

Puppy Love for Christmas

Puppy Love for Christmas

På besøg hos sine forældre til jul, beslutter den godhjertede Annie sig for at hjælpe tre herreløse hunde med at finde et hjem, og slår sig sammen med dyrlægen Dylan for at redde et dyreinternat.

Et ønske til jul

Forretningskvinden Amalia tager tilbage til sin hjemby for at lukke en familieejet fabrik. Fabrikkens direktør er hendes ekskæreste fra high school, som tror, at hun er kommet for at redde fabrikken.

Den magiske julepynt

Den magiske julepynt

Marie har mistet glæden ved julen efter hendes ekskæreste pinligt slog op med hende til en julefest. Men denne jul testes hendes skæbne ved hjælp af en samling juledekoraktioner.

Belles jul

Belles jul

Belle skal sælge et hus for sin klient Hunter Lowell, men snart opstår der varme følelser mellem dem.

Tilfældige møder til jul

Da Alice og Jack tilfældigt mødes i juledagene, begynder de at få følelser for hinanden. Er det skæbnen?

Giv tilbage til jul

Giv tilbage til jul

En mand, som vinder en mindre formue, beslutter sig for at sprede glæden ved sin gevinst gennem at være en hemmelig julenisse for beboerne i en lille landsby.

Drømme for julen

Isobel planlægger den perfekte jul med sin kæreste, og laver en liste over ting de skal lave i julen. Men da hendes kæreste forsvinder, bliver der vendt op og ned på hendes planer.

Byens julefejring

Elizabeth skal organisere en julefestival i samme lille by hvor hendes barndomsven, George, er borgmester. Men da festivalen kommer i fare for at blive aflyst, kan kun et julemirakel redde den.

Stol på dit hjerte til jul

Noelle er hjemme i Louisiana til jul og har store planer om at genoplive byens levende krybbespil, som hendes afdøde mor plejede at arrangere. Men så løber hun ind i sin high school-kæreste.

Brev fra julemanden

Brev fra julemanden

En enkes datter skriver til julemanden med ønsket om at hendes mor igen må finde kærligheden. Brevet falder i hænderne på en forfatter, der er gået i stå, og giver ham ny inspiration og starten på en ny kærlighed.

Hundehvalpe til jul

Hundehvalpe til jul

Erins selviske chef Martin kæmper for at holde sit hunde-GPS-lokaliseringsfirma kørende og forventer, at Erin skal finde et hjem til 12 efterladte hunde før jul! Men måske er Martin ikke så slem endda.

En familie til jul

En familie til jul

Miranda er en succesrig designer, der for nylig har fået kontakt med sin hidtil ukendte familie. Hun har også for nylig mødt og forelsket sig i Ian, en flot handyman. Men kan de blive gift til vinter?

Jul i højlandet

Jul i højlandet

Det er jul, og Blair, en parfumeekspert fra New York, sendes af sin chef hele vejen til Skotland for at købe en sjælden parfume. Men den flotte ejer af duften er en stædig og vil ikke sælge den.

En far til jul

En far til jul

Miranda voksede op med sin mor, men blev forældreløs, som ung. Blandt sin mors ting, finder hun spor der kan føre til den far hun aldrig har kendt.

Jul mellem venner

Kan bedste venner forelske sig? Naboerne Ben og Sadie plantede et lillebitte juletræ og indgik en pagt, da de var otte år gamle. Men kan de holde pagten, og vil træet og deres kærlighed vokse?

En juleforelskelse

Efter en tilløberkat har besluttet sig for at bo hos Zachary, møder han Marliee og indser at singlelivet vist ikke er helt så tilfredsstillende, som han egentlig troede det var.

Julefest på hospitalet

Da Jenny skal planlægge afskedsfest for sin vellidte hospitalschef, ryger hun i konflikt med den nye chef Matt, som er fast besluttet på at spare.

Julekysset

Julekysset

I håbet om at gå gang i karrieren har designeren Wendy taget jobbet som personlig assistent for den berømte Priscilla Hall. Priscilla får Wendy til at arbejde i døgndrift, hvillket en sen aften, betyder at Wendy sidder fast i elevatoren med en ualmindelig flot fremmed. Wendy og den fremmede udveksler et hurtigt kys, inden dørene lukker op og Wendy haster ud. Dagen efter viser det sig at den fremmede er Adam Hughes - Priscillas kæreste, som Wendy skal arbejde sammen med om den kommende julefest..

Juleminder

Da Noelle arver sin afdøde mors hus, opdager hun at moren havde ansat Dave til at dekorere huset i julen. Han overbeviser hende om at fortsætte traditionen, og hun begynder at finde glæden ved julen.

En ny chance til jul

En kvinde rejser et år tilbage i tiden. Tilbage til julen før hendes forlovelse gik i stykker, hvor hun vil forsøge at reparere, det der gik galt. Hun opdager at det er måske en større opgave end hun troede.

En perfekt kombination

En perfekt kombination

En kvinde har brug for et mirakel for at redde sin families gård og sin fars minde før julen ringer ind.

En rose til jul

Andys familie har bygget paradevogne i flere generationer. Da hendes far bliver syg, må Andy selv overse konstruktionen og dekorationen af en klients paradevogn.

Landsbyens jul

En ung forfatter besøger den by der inspirerede hendes bog, og genoptager kontakten med en gammel flamme der hjælper hende med at genoprette byens juletraditioner.

En sang til jul

En succesrig sangskriver bliver lokket tilbage til sin hjemby for at skrive en sang til 50-års jubilæet for den årlige julekoncert.

En uforglemmelig jul

En uforglemmelig jul

En dag da Darcy cykler hjem fra arbejde, ramler hun ind i Aidan, der bliver hårdt såret og ender i koma. Darcy lærer mere om ham og indser, at han kan være den, hun har ventet på.

Velkommen til vores jul

Madison Lane leder efter et sted hvor hun kan bygge et skiresort og overvejer at bygge det i den lille by Christmas. Men da hun langsomt forelsker sig i byens charme, begynder hun at fortryde planen.

Et julekys

Kayla er på vej ud af sit forhold til en kontrollerende koreograf, da hun tilfældigvis lander i en elevator, sammen med Dustin. Elevatoren sætter sig fast og helt spontant bliver det til et magisk kys. Snart efter ændrer koreografen opførsel og Dustin trækker sig væk. Kayla kommer i tvivl om hvem af de to mænd hun elsker.

Et match til jul

Et match til jul

Corey har altid travlt, men hun sætter hvert år tid af til at fejre sin fars minde ved at stå for byens julekonkurrence. Dog har hun glemt, hvordan det er at ville mere end det – indtil hun møder Ryder.

Prinsessens vinterfestival

Prinsesse Carly arbejder inkognito på et skiresort.

Hatten af for julen

En ung mor skal afgøre, om den nye fyr på jobbet kan være det julemirakel, hun har ventet på.

A Christmas Hero

A Christmas Hero

Brandmanden Jenny, der er blevet vild med en skilt mand, må kæmpe med hans ekskones trusler om at forhindre ham i at se sin datter. Kan Jenny slukke sin rivals vrede og redde sit spirende forhold?

Four Cousins and a Christmas

Four Cousins and a Christmas

Et hjerteskærende tab genforener fire kusiner, der skal synge ved deres bedstemors begravelse to dage før jul, hvilket tvinger dem til endelig at være ærlige over for hinanden...over lidt pizza og vin.

Cooking Up Christmas

Cooking Up Christmas

Da en kok får den udfordrende opgave at lave mad til en professionel atlet til jul, får hun tilliden til sine egne evner tilbage og finder kærligheden undervejs.

Christmas Unwrapped

Christmas Unwrapped

Charity, en ambitiøs og pragmatisk journalist, lærer hvad julen virkelig handler om, da hun undersøger Erik Gallagher, en millionær, der insisterer på, at julemanden kommer med gaver hvert år.

Christmas Ever After

Christmas Ever After

Presset af en deadline tager forfatteren Izzi til den hyggelige kro Antler Inn i Silver Springs for at skrive sin nyeste roman færdig kun få dage før jul.

A Christmas Mission

A Christmas Mission

Designer og iværksætter Emma King har længe drømt om at sælge håndlavede ting til hjemmet, så nu åbner hun en butik sammen med sin veninde.

Swept Up by Christmas

Swept Up by Christmas

Da en kvinde bliver tvunget til at arbejde sammen med en besværlig mand for at puste nyt liv i en historisk ejendom, lærer hun at se ud over deres forskelligheder og finder kærligheden undervejs.

A New York Christmas Wedding

A New York Christmas Wedding

Det kan være svært nok at holde en god jul, uden at der bliver lagt et bryllup oveni. Men det er netop det, der venter Jennifer Ortiz, som føler sig presset til at spille rollen som "den perfekte brud".

The Christmas Ball

The Christmas Ball

Clare Fitzgerald tager på ferie hos sin tante Bridget i England og møder Liam, en flot historiker, der er fast besluttet på at bevise, at tante Bridgets herregård er et historisk vartegn.

A Very Charming Christmas Town

A Very Charming Christmas Town

Aubrey er en rejse- og livsstilsblogger, der rejser til den danskinspirerede by Solvang for at få den med i sin jule-vlog. Dér møder hun den flotte Sawyer, der åbenbart skal vise hende rundt i byen.

Providence

Providence

Sydney Hansen er plastikkirurg og lever et glamourøst liv i L.A. Hun havde aldrig forestillet sig, at hun skulle vende tilbage til sin hjemby Providence. Men Syds mors død ændrer alting.

The Closer

The Closer

Vicepolitichef Brenda Leigh Johnson har en usædvanlig personlighed, en hård tilgang til tingene og et omdømme som en af landets førende efterforskere.

The Carrie Diaries

The Carrie Diaries

Carrie Bradshaw, en nysgerrig teenager, drages af det glamourøse Manhattan, hvor hun navigerer mellem venskaber, familie, identiteter og et flygtigt forhold til fyren, hun elsker.

HOURS

HOURS

Nolan ankommer til et sygehus i New Orleans med sin højgravide kone Abigail. Fødslen får et tragisk udfald, orkanen Katrina hærger byen og sygehuset bliver tvangsevakueret.

Vicky Cristina Barcelona

Vicky Cristina Barcelona

Vicki og Cristinas ferie forvandles til en sanselig rejse, da ex-konen Maria Elena gør sin dramatiske entré.

The Black Dahlia

The Black Dahlia

De bliver sat til at efterforske drabet på stjernespiren Betty Ann Short, bedre kendt som "Den sorte Dahlia".

The Babymakers

The Babymakers

Vi får at se hvor langt et par er villige til at gå for at blive gravide.

Cassandra's Dream

Cassandra's Dream

To brødre i London mangler kontanter, og de har begge kærester, som de skal beskytte.

Juleenglen

Juleenglen

Den gode samaritaner Sarah Fitzpatrick er ude for en dødsulykke lige inden jul, og befinder sig pludselig i lobbyen ved porten til Himlen. Hun er sikker på at blive lukket ind, og bliver chokeret, da hun finder ud af at hendes navn ikke er på listen over reservationer. Hun får chancen for at komme tilbage til jorden som "Engel under oplæring", og skal hjælpe en sjæl i nød, men hun har kun de 12 dage inden jul, til at sikre sin plads i Himlen.

Det lille hus på prærien

Det lille hus på prærien

I år 1878 sætter jagten på nyt land ind, og blandt de, der søger et nyt liv i den nye verden, er familien Ingalls.

3 Days to Kill

3 Days to Kill

Da den garvede CIA agent Ethan Renner ender på hospitalet efter en mislykket mission, får han at vide, at han kun har få måneder at leve i. Han opsøger sin datter og kone, som han ikke har set i årevis.