warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree.

Popular dramaprogrammer

SEAL Team

Alle dramaprogrammer

SEAL Team

Vi følger et elite SEAL-team som bliver udsendt på hemmelige og farlige missioner, hvor de udviser urokkelig patriotisme og frygtløs dedikation, selv mod frygtelige odds.

McLeods døtre

McLeods døtre

To søstre, adskilte som børn, genforenes, da de arver en stor kvægejendom i Australiens bush. Tess og Claire forener kræfterne og forpligter sig med hjerte og humor til et specielt liv på Drovers Run.

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles

Inden for den amerikanske marines efterretningstjeneste, NCIS, findes en specialafdeling i Los Angerles. Ved hjælp af falske identiteter og avanceret ny teknologi drager de toptrænede agenter på missioner, under ledelse af den underfundige chef, Hetty.. Specialagent G Callen er lidt af en kamæleon, som kan forvandle sig til hvem som helst for at infiltrere den kriminelle underverden. Hans partner er Sam Hanna, en tidligere marinesoldat, som har været udstationeret i Afghanistan og Irak.

This Is Us

This Is Us

Nogle gange overrasker livet. Mød en gruppe mennesker, hvis veje krydses og livshistorier blandes på en besynderlig måde. Hverdagsdrama, der vil udfordre alle dine dagligdagsformodninger og forventninger til mennesker, du tror du ved alt om.

The Butler

“Du ser ingenting og du hører ingenting. Du skal bare tjene.” Med de ord begynder Cecil Gaines sit lange arbejdsliv i Det Hvide Hus. I årene 1957-1986 når Cecil at tjene som butler for hele syv præsidenter.

Horton-sagaen

Horton-sagaen

Horton-sagaen er ægte sæbeopera for hele familien. Bygget op om familien Horton, der er bosat i Salem.

Efterspillet

Roman Melnyk er konstruktionsarbejderen som er fuld af forventning, da hans kone og gravide datter er på vej hjem til Ohio, efter nogle måneder i Ukraine. Da Roman ankommer i lufthavnen, finder han dog ud af, at der har været en katastrofal ulykke. Med ét, eksisterer hans familie ikke mere. Jake Bonanos er flyvelederen der efter denne skæbnesvangre dag, ser sit liv smuldre imellem fingrene på ham.

Fathers & Daughters

Han kæmper med skyld over en fatal bilulykke, der dræbte hans kone, så han nu er alene med deres 5-årige datter.

Jackie

Jackie

Efter det chokerende mord på sin mand, lammes førstedamen Jacqueline Kennedy af dyb sorg og kæmper for at genvinde sin tro.

My Week with Marilyn

My Week with Marilyn

I forsommeren 1956 kommer Marilyn Monroe for første gang i sit liv til England. Her skal hun holde bryllupsrejse med sin mand, Arthur Miller, og desuden spille med i "Prinsen og korpigen".

Endings, Beginnings

Endings, Beginnings

En kvinde i 30'erne navigerer mellem kærlighed og hjertesorg gennem et år, indtil en uventet begivenhed ændrer hendes liv for evigt.

Glamour

Glamour

Glamour er en sæbeopera om intrigerne mellem de to konkurrerende mode-firmaer, Forrester og Spectra.

Endnu en dans

Endnu en dans

Cassie vender hjem, da hendes mor rammes af et hjerteanfald, og opdager at familiens dansestudie har økonomiske problemer. En måde redde det, er at deltage i en dansekonkurrence, som hun og hendes gamle dansepartner modvilligt må deltage i.

Fairfield Road

Fairfield Road

Et politisk geni står pludselig uden arbejde og uden en kæreste.

Road Less Traveled

Road Less Traveled

Countrysangerinden Charlotte tager hjem til Tennessee, en uge inden hun skal giftes i håb om at låne sin afdøde mors brudekjole af sin mormor.

Sød Julemusik

Sød Julemusik

Tess Stapletons album sælger ikke længere, og hun bliver udfordret til at optage et album med den tidligere stjerne, Derek. På trods af deres uafbrudte skænderier, begynder de at falde for hinanden.

Jul lige efter bogen

Jul lige efter bogen

Kærlighedseksperten Joanna er netop blevet single, men hun er ikke så god til at følge sine egne professionelle principper. Da hun får en stor karrieremulighed, havner hun midt i et juledrama.

Julen er lige rundt om hjørnet

Julen er lige rundt om hjørnet

Byen har aflyst julen, så nu er det er op til Claire at få julestemningen tilbage.

Juleudstillingen

Juleudstillingen

Nell har fået til opgave at modernisere byens historiske teaterbygning af den nye ejer, Connor – en ændring, som hele byen er imod. Nell håber, at byens 12 dage lange juleudstilling kan bløde Connor op.

Angels in the Snow

Angels in the Snow

Da kun et mirakel kan holde en familie sammen, gør juleferien det muligt at netop et mirakel kan ske. En hjertevarm historie om kærlighed, tab og genopdagelse.

Sandheden til jul

Sandheden til jul

Jillian er en succesfuld spindoktor og overbevist om sin evne til at håndtere sin kæreste, Georges kampagne op til borgmestervalget. Hun skal møde hans familie for første gang i julen, men efter et usædvanligt møde med en julemand i en legetøjsforretning, kan hun kun sige sandheden. Jillian må finde en måde at få det til at stoppe, inden hun får ødelagt både sin juleferie, sit job og sit forhold til kæresten.

Den helt perfekte jul

Den helt perfekte jul

I sin uendelige søgen efter den helt perfekte jul, bliver Darcy på magisk vis, transporteret til sin julelandsby, hvor alt er helt perfekt og det er jul hver eneste dag. Det er alt hvad hun har ønsket sig nogensinde, men Darcy opdager hurtigt at der er ikke meget sjov i det perfekte. Hun må derfor beslutte om hun vil have den helt perfekte kæreste Tom eller den knap så perfekte Brandon, som måske er hendes sjæleven.

Den sidste jul hjemme

Den sidste jul hjemme

Hvert år samles de tre Marvin søstre for at fejre jul med deres forældre. Selvom alenemor Megan er meget anderledes end sine søstre, er de helt enige om at der ikke er noget bedre end julen hjemme. Men dette år har forældrene besluttet at sælge barndomshjemmet, og køberen er Megans gamle kæreste i high-school, Nash. De to mødes, dagene går og gammel kærlighed ruster aldrig, slet ikke når det er jul.

A Chance for Christmas

A Chance for Christmas

Influenceren Christina Chance får sit livs mulighed: et lukrativt sponsorat fra sit drømmebrand. Men opdager, at hun er fanget i en tidslomme, hvor den samme juleaften gentages i en uendelighed.

Sweet Navidad

Sweet Navidad

To ambitiøse kokke arbejder sammen om at skabe en puertoricansk julemenu og finder kærligheden undervejs.

Lykkelig til jul

Lykkelig til jul

Alenemoderen Maggie må fordele sin tid mellem sin karriere og sin søn, Jordan. Jordan finder sig en tutor, Casey, til at hjælpe sig i skolen og Casey bliver en slags far for ham. Mon de tre kan finde lykken sammen?

The Miniaturist

The Miniaturist

1686. Nella Oortman begynder sit nyt liv som handelsmanden Johannes Brandts hustru. Men Johannes er slet ikke interesseret i sin nye kone, og Nella indser, at hendes nye hjem gemmer på mange hemmeligheder.

Små mirakler til jul

Små mirakler til jul

Da julen nærmer sig siger Paula, lidt modvilligt ja, da hendes kæreste Daniel frier. Tante Jane fornemmer modviljen, og inviterer Paula til at holde jul i sit hjem i Nantucket.

Julens Ånd

Julens Ånd

Kate, en ambitiøs advokat, har tre uger til at få et hjemsøgt B&B sat i stand og solgt. Den usamarbejdsvillige ejer påstår at det spøgelse, der bor i huset, ikke vil acceptere det. Kates chance for forfremmelse, afhænger af at gennemføre den opgave, så hun ruster sig til en alvorlig snak med den her juleånd, som på mistænkelig vis, virker meget levende af et spøgelse at være.

Christmas in My Heart

Christmas in My Heart

Violinisten Beth vender tilbage til sin hjemby efter sin mors død for at undervise datteren af en ensom countrymusikstjerne og forberede hende til den kommende julekoncert.

Puppy Love for Christmas

Puppy Love for Christmas

På besøg hos sine forældre til jul, beslutter den godhjertede Annie sig for at hjælpe tre herreløse hunde med at finde et hjem, og slår sig sammen med dyrlægen Dylan for at redde et dyreinternat.

Belles jul

Belles jul

Belle skal sælge et hus for sin klient Hunter Lowell, men snart opstår der varme følelser mellem dem.

Hundehvalpe til jul

Hundehvalpe til jul

Erins selviske chef Martin kæmper for at holde sit hunde-GPS-lokaliseringsfirma kørende og forventer, at Erin skal finde et hjem til 12 efterladte hunde før jul! Men måske er Martin ikke så slem endda.

En ny chance til jul

En ny chance til jul

En kvinde rejser et år tilbage i tiden. Tilbage til julen før hendes forlovelse gik i stykker, hvor hun vil forsøge at reparere, det der gik galt. Hun opdager at det er måske en større opgave end hun troede.

En perfekt kombination

En perfekt kombination

En kvinde har brug for et mirakel for at redde sin families gård og sin fars minde før julen ringer ind.

Four Cousins and a Christmas

Four Cousins and a Christmas

Et hjerteskærende tab genforener fire kusiner, der skal synge ved deres bedstemors begravelse to dage før jul, hvilket tvinger dem til endelig at være ærlige over for hinanden...over lidt pizza og vin.

Cooking Up Christmas

Cooking Up Christmas

Da en kok får den udfordrende opgave at lave mad til en professionel atlet til jul, får hun tilliden til sine egne evner tilbage og finder kærligheden undervejs.

Christmas Unwrapped

Christmas Unwrapped

Charity, en ambitiøs og pragmatisk journalist, lærer hvad julen virkelig handler om, da hun undersøger Erik Gallagher, en millionær, der insisterer på, at julemanden kommer med gaver hvert år.

Christmas Ever After

Christmas Ever After

Presset af en deadline tager forfatteren Izzi til den hyggelige kro Antler Inn i Silver Springs for at skrive sin nyeste roman færdig kun få dage før jul.

A Christmas Mission

A Christmas Mission

Designer og iværksætter Emma King har længe drømt om at sælge håndlavede ting til hjemmet, så nu åbner hun en butik sammen med sin veninde.

Swept Up by Christmas

Swept Up by Christmas

Da en kvinde bliver tvunget til at arbejde sammen med en besværlig mand for at puste nyt liv i en historisk ejendom, lærer hun at se ud over deres forskelligheder og finder kærligheden undervejs.

A New York Christmas Wedding

A New York Christmas Wedding

Det kan være svært nok at holde en god jul, uden at der bliver lagt et bryllup oveni. Men det er netop det, der venter Jennifer Ortiz, som føler sig presset til at spille rollen som "den perfekte brud".

The Christmas Ball

The Christmas Ball

Clare Fitzgerald tager på ferie hos sin tante Bridget i England og møder Liam, en flot historiker, der er fast besluttet på at bevise, at tante Bridgets herregård er et historisk vartegn.

A Very Charming Christmas Town

A Very Charming Christmas Town

Aubrey er en rejse- og livsstilsblogger, der rejser til den danskinspirerede by Solvang for at få den med i sin jule-vlog. Dér møder hun den flotte Sawyer, der åbenbart skal vise hende rundt i byen.

Providence

Providence

Sydney Hansen er plastikkirurg og lever et glamourøst liv i L.A. Hun havde aldrig forestillet sig, at hun skulle vende tilbage til sin hjemby Providence. Men Syds mors død ændrer alting.

The Closer

The Closer

Vicepolitichef Brenda Leigh Johnson har en usædvanlig personlighed, en hård tilgang til tingene og et omdømme som en af landets førende efterforskere.

HOURS

HOURS

Nolan ankommer til et sygehus i New Orleans med sin højgravide kone Abigail. Fødslen får et tragisk udfald, orkanen Katrina hærger byen og sygehuset bliver tvangsevakueret.

The Disappearance of Eleanor Rigby: Them

The Disappearance of Eleanor Rigby: Them

Engang var Conor og Elanor lykkeligt gift. Nu føler de sig som to fremmede og i kølvandet på en tragisk hændelse, længes de begge efter at forstå hinanden. Filmen udforsker parrets forhold og deres forsøg på at genvinde det liv og den kærlighed de engang kendte, ved at samle stumperne op fra en fortid, der måske er for langt væk.

Vicky Cristina Barcelona

Vicky Cristina Barcelona

Vicki og Cristinas ferie forvandles til en sanselig rejse, da ex-konen Maria Elena gør sin dramatiske entré.

The Black Dahlia

The Black Dahlia

De bliver sat til at efterforske drabet på stjernespiren Betty Ann Short, bedre kendt som "Den sorte Dahlia".

The Babymakers

The Babymakers

Vi får at se hvor langt et par er villige til at gå for at blive gravide.

Cassandra's Dream

Cassandra's Dream

To brødre i London mangler kontanter, og de har begge kærester, som de skal beskytte.

Romance Retreat

Romance Retreat

Den ambitiøse journalist Dana rejser væk for at undgå en massiv skandale, kun for dér at møde manden i centrum af skandalen. Hun falder for ham og må vælge mellem sin karriere og sit hjerte.

Burnt

Burnt

Adam Jones var den kulinariske verdens "darling". Anerkendelsen driver ham til at blive en narcissistisk narkomisbruger.

Juleenglen

Juleenglen

Den gode samaritaner Sarah Fitzpatrick er ude for en dødsulykke lige inden jul, og befinder sig pludselig i lobbyen ved porten til Himlen. Hun er sikker på at blive lukket ind, og bliver chokeret, da hun finder ud af at hendes navn ikke er på listen over reservationer. Hun får chancen for at komme tilbage til jorden som "Engel under oplæring", og skal hjælpe en sjæl i nød, men hun har kun de 12 dage inden jul, til at sikre sin plads i Himlen.

Det lille hus på prærien

Det lille hus på prærien

I år 1878 sætter jagten på nyt land ind, og blandt de, der søger et nyt liv i den nye verden, er familien Ingalls.

Kill Thy Neighbor

Kill Thy Neighbor

Da Julies mand dør, flytter hun og sønnen Matty, nærmere til mandens søster Alison. Men Alison holder Julie ansvarlig for hendes brors død, og planlægger at overtage rollen som Mattys mor.