warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree.

Popular {name} series

Horton-sagaen

5 nye episoder hver uge

All {name} series

3 Days to Kill

3 Days to Kill

Da den garvede CIA agent Ethan Renner ender på hospitalet efter en mislykket mission, får han at vide, at han kun har få måneder at leve i. Han opsøger sin datter og kone, som han ikke har set i årevis.

Burnt

Burnt

Adam Jones var den kulinariske verdens "darling". Anerkendelsen driver ham til at blive en narcissistisk narkomisbruger.

Cassandra's Dream

Cassandra's Dream

To brødre i London mangler kontanter, og de har begge kærester, som de skal beskytte.

De urørlige

De urørlige

Phillipe er mangemillionær, bor i Paris' fineste kvarter og er lam fra halsen og ned efter en paraglidingulykke. Driss er arbejdsløs, småkriminel og bor i en forstadsghetto. Da Phillipe vil ansætte en ny hjælper, søger Driss modvilligt jobbet og forventer at få et rungende nej, som han er vant til. Men Philippe, der savner forandring i hverdagen, overrumples af Driss' sarkastiske humor og beslutter sig for at hyre den fandenivoldske speedsnakker.

Det lille hus på prærien

Det lille hus på prærien

I år 1878 sætter jagten på nyt land ind, og blandt de, der søger et nyt liv i den nye verden, er familien Ingalls.

Hatfields and McCoys

Hatfields and McCoys

De vender hjem som naboer efter den Amerikanske borgerkrig til et område fyldt med spændinger og vrede.

Horton-sagaen

Horton-sagaen er ægte sæbeopera for hele familien.

HOURS

HOURS

Nolan ankommer til et sygehus i New Orleans med sin højgravide kone Abigail. Fødslen får et tragisk udfald, orkanen Katrina hærger byen og sygehuset bliver tvangsevakueret.

Kill Thy Neighbor

Kill Thy Neighbor

Da Julies mand dør, flytter hun og sønnen Matty, nærmere til mandens søster Alison. Men Alison holder Julie ansvarlig for hendes brors død, og planlægger at overtage rollen som Mattys mor.

Little House: Look Back to Yesterday

Albert Quinn Ingalls drømmer om at blive læge. Men snart opdager han, at han er dødeligt syg, og beslutter at bruge sin sidste tid i Walnut Grove.

Little House: The Last Farewell

Mens Charles og Caroline er på besøg i Walnut Grove, bliver beboerne inspireret af Laura til at gå op imod en bygherre, der har opkøbt grunden til Hero Township.

LOL

High School er hårdt! Lola forsøger at finde hoved og hale i sit teenageliv med alt, hvad det indebærer af hjertesorger, forelskelse og tøjkriser. Kæresten Chad har været hende utro, og Lolas mor ser slet ikke, at hun ikke er et barn længere.

Love at Look Lodge

Love at Look Lodge

Lily hjælper arbejdsnarkomanen Noah med at lægge sit job til side for at hjælpe med at planlægge sin søsters bryllup, alt imens hun lærer, hvad der virkelig er vigtigt i livet: familie.

Magnum P.I.

Magnum P.I.

En rapkæftet tidligere Navy SEAL-soldat vender hjem fra Afghanistan. Han sadler om og bruger sine militære kundskaber til at arbejde som privatdetektiv på Hawaii.

My Week with Marilyn

I forsommeren 1956 kommer Marilyn Monroe for første gang i sit liv til England. Her skal hun holde bryllupsrejse med sin mand, Arthur Miller, og desuden spille med i "Prinsen og korpigen".

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles

Inden for den amerikanske marines efterretningstjeneste, NCIS, findes en specialafdeling i Los Angeles, hvor man tager sig af de allerfarligste forbrydere, som udgør en trussel for landets sikkerhed.

One Tree Hill

One Tree Hill

Deres liv knyttes sammen af drama, basketball, relationer og kærlighed.

Salem

Salem

Fantasydrama om den berygtede retsforfølgelse af hekse, som har efterladt tydlige aftryk i historiebøgerne. I byen Salem herskede rædsel, mistænksomhed og hysteri mod 1600-tallets slutning.

The Babymakers

The Babymakers

Vi får at se hvor langt et par er villige til at gå for at blive gravide.

The Black Dahlia

The Black Dahlia

De to politifolk, Lee Blanchard og Bucky Bleichert, bliver sat til at efterforske drabet på stjernespiren Betty Ann Short, bedre kendt som "Den sorte Dahlia".

The Disappearance of Eleanor Rigby: Them

Engang var Conor og Elanor lykkeligt gift. Nu føler de sig som to fremmede og i kølvandet på en tragisk hændelse, længes de begge efter at forstå hinanden. Filmen udforsker parrets forhold og deres forsøg på at genvinde det liv og den kærlighed de engang kendte, ved at samle stumperne op fra en fortid, der måske er for langt væk.

The O.C.

The O.C.

Livet for en gruppe venner og familier forandres for altid, da Ryan Atwood flytter ind.

This Is Us

Nogle gange overrasker livet. Mød en gruppe mennesker, hvis veje krydses og livshistorier blandes på en besynderlig måde. Hverdagsdrama, der vil udfordre alle dine dagligdagsformodninger og forventninger til mennesker, du tror du ved alt om.

Truth

Baseret på den sande historie om en af nyere tids største journalistiske skandaler i USA.

Vicky Cristina Barcelona

Vicki og Cristinas ferie forvandles til en sanselig rejse, hvor tiltrækning og temperament kulminerer i en overophedning af begær og disharmoni, da ex-konen Maria Elena gør sin dramatiske entré.