warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree

All {name} series

3 Days to Kill

3 Days to Kill

Da den garvede CIA agent Ethan Renner ender på hospitalet efter en mislykket mission, får han at vide, at han kun har få måneder at leve i. Han opsøger sin datter og kone, som han ikke har set i årevis.

Aftermath

Aftermath

Copeland-familien kæmper for at overleve, efter en apokalypse har ramt jorden med orkaner, meteornedslag, jordskælv, pandemi – og fremkomsten af overjordiske væsner.

Black Water

Efter en mislykket opgave bliver en garvet agent taget til fange på en ubåd af CIA-agenter.

Black Widows

Black Widows

Black Widows, er otte afsnit med drama, spænding, humor og en fængslende handling, der lige fra start giver lyst til mere.

Emergence

Emergence

Politichef Jo finder en ung pige med hukommelsestab i nærheden af et mystisk ulykkessted, og tager hende til sig. Men hun bliver hurtigt viklet ind i en konspiration der lader til at kredse om pigen.

Glamour

Glamour

En sæbeopera om intrigerne mellem to konkurrerende mode-firmaer.

Magnum P.I.

Magnum P.I.

En rapkæftet tidligere Navy SEAL-soldat vender hjem fra Afghanistan. Han sadler om og bruger sine militære kundskaber til at arbejde som privatdetektiv på Hawaii.

Mening med galskaben

Mening med galskaben

En rørende komedie om et usædvanligt venskab, der vokser mellem tre hårdtarbejdende, midt i 30erne og som alle tre leder efter en eller anden form for mening med livet og arbejdet i den digitale tidsalder.

Mozart in the Jungle

Mozart in the Jungle

Sex, drugs og klassisk musik - det som sker bag tæppet er mindst lige så fængslende som det der sker på scenen, i denne prisbelønnede serie om en New Yorker-dirigent og hans kontroversielle metoder.

The Real Housewives of New York City

The Real Housewives of New York City

Luksus, dyre middage og diskussioner. Det er ikke til at få nok af. 

This Is Us

This Is Us

Nogle gange overrasker livet. Mød en gruppe mennesker, hvis veje krydses og livshistorier blandes på en besynderlig måde. Hverdagsdrama, der vil udfordre alle dine dagligdagsformodninger og forventninger til mennesker, du tror du ved alt om.

Tierra de reyes

Tierra de reyes

Tre brødre vil hævne sig på den familie - men i stedet for hævn, finder de kærligheden.