warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree

Popular {name} series

Et match til jul

All {name} series

3 Days to Kill

3 Days to Kill

Da den garvede CIA agent Ethan Renner ender på hospitalet efter en mislykket mission, får han at vide, at han kun har få måneder at leve i. Han opsøger sin datter og kone, som han ikke har set i årevis.

Black Widows

Black Widows

Black Widows, er otte afsnit med drama, spænding, humor og en fængslende handling, der lige fra start giver lyst til mere.

Det lille hus på prærien

Det lille hus på prærien

Elskede familien Ingalls er tilbage i denne klassiske western drama-serie.

Dragon Blade

Da den korrupte romerske leder, Tiberius, ankommer med en kæmpe hær for at gøre krav på Silkevejen, må Huo An og hans gruppe af trænede krigere alliere sig med en elitær legion af romerske soldater.

En perfekt kombination

En kvinde har brug for et mirakel for at redde sin families gård og sin fars minde før julen ringer ind.

Et match til jul

Corey har altid travlt, men hun sætter hvert år tid af til at fejre sin fars minde ved at stå for byens julekonkurrence. Dog har hun glemt, hvordan det er at ville mere end det – indtil hun møder Ryder.

Girlfriends' Guide to Divorce

Girlfriends' Guide to Divorce

Abby skal forsøge at vænne sig til livet som en single kvinde i fyrrene i Los Angeles.

Giv tilbage til jul

En mand, som vinder en mindre formue, beslutter sig for at sprede glæden ved sin gevinst gennem at være en hemmelig julenisse for beboerne i en lille landsby.

Guerra De Idolos

Guerra De Idolos

De har berømmelse og magt, men en uventet tragedie rammer alt det, de har bygget op.

Horton-sagaen

Horton-sagaen

Horton-sagaen er ægte sæbeopera for hele familien.

Juleminder

Da Noelle arver sin afdøde mors hus, opdager hun at moren havde ansat Dave til at dekorere huset i julen. Han overbeviser hende om at fortsætte traditionen, og hun begynder at finde glæden ved julen.

Love at Daisy Hills

Love at Daisy Hills

Da Jo indser, at hendes families butik i Daisy Hills mister penge, vil hendes far, Duke, tage en tjeneste i brug for at hjælpe. Men det viser sig, at tjenesten og hjælpen kommer fra Jos ekskæreste...

Love at Look Lodge

Love at Look Lodge

Lily hjælper arbejdsnarkomanen Noah med at lægge sit job til side for at hjælpe med at planlægge sin søsters bryllup, alt imens hun lærer, hvad der virkelig er vigtigt i livet: familie.

Love on the Rise

Love on the Rise

En bager tror fejlagtigt at en velhavende ung fyr er tjener, og de to bliver hurtigt forelskede – uden at være klar over, at hans firma prøver at lukke hendes bageri.

Mening med galskaben

Mening med galskaben

En rørende komedie om et usædvanligt venskab, der vokser mellem tre hårdtarbejdende, midt i 30erne og som alle tre leder efter en eller anden form for mening med livet og arbejdet i den digitale tidsalder.

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles følger specialagent G. Callen.

Rise

Rise

Da den dedikerede underviser og familiefar, Lou Mazzuchelli, ser sin egen tvivl i øjnene og overtager skolens teatergruppe, inspirerer han ikke kun eleverne og skolen, men hele arbejderklassebyen.

The Nanny Diaries

Annie Braddock er lige blevet færdig på universitetet og er under enormt pres fra sin mor, som mener, hun bør finde et respektabelt forretningsjob. Men Annie tager en stilling som barnepige hos en velhavende familie.

The Real Housewives of New York City

The Real Housewives of New York City

Luksus, dyre middage og diskussioner. Det er ikke til at få nok af. 

Tierra de reyes

Tierra de reyes

Tre brødre vil hævne sig på den familie - men i stedet for hævn, finder de kærligheden.