warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree

Popular {name} series

Cassandra’s Dream

All {name} series

3 DAYS TO KILL

3 DAYS TO KILL

Da den garvede CIA agent Ethan Renner ender på hospitalet efter en mislykket mission, får han at vide, at han kun har få måneder at leve i. Han opsøger sin datter og kone, som han ikke har set i årevis.

Cassandra’s Dream

To brødre i London mangler kontanter, og de har begge kærester, som de skal beskytte. Da deres rige onkel Howard kommer på besøg og indvilger i at hjælpe dem, afslører han, at hans økonomiske situation er ved at blive kulegravet og beder dem om at gøre ham en tjeneste.

Det lille hus på prærien

Det lille hus på prærien

I år 1878 sætter jagten på nyt land ind, og blandt de, der søger et nyt liv i den nye verden, er familien Ingalls.

Efter Regn

Efter Regn

En ung kræftramt mands mentale og følelsesmæssige udfordringer, både i forhold til sig selv og i forhold til de pårørende han snart skal forlade for altid. Al den kærlighed han har fået. Det liv, der skulle leves. De drømme der blev sat i stå. Det hele udforskes, såvel som styrken hos nogle få, i fortællingen om at give slip. "Kun når du har lært at give slip, viser livets skønhed sig."

Fresh Off the Boat

Fresh Off the Boat

Det er 90erne og hip-hop elskeren, 12-årige Eddie er lige flyttet, med sine forældre, til forstæderne til Orlando fra Washingtons Chinatown. Et kulturchok af de helt store.

Guerra De Idolos

Guerra De Idolos

De har berømmelse og magt, men en uventet tragedie rammer alt det, de har bygget op.

Horton-sagaen

Horton-sagaen

Horton-sagaen er ægte sæbeopera for hele familien.

Hours

Hours

Nolan ankommer til et sygehus i New Orleans med sin højgravide kone Abigail. Fødslen får et tragisk udfald, orkanen Katrina hærger byen og sygehuset bliver tvangsevakueret.

Kærligheden finder dig

Kærligheden finder dig

Kennedy Blain, en ung kvinde fra Californien, arver en ranch i den lille by Valentine, i Nebraska. Før hun sælger gården, beslutter hun sig for at tilbringe sommeren i huset, og finde ud af mere om sin familie.

Love at Look Lodge

Love at Look Lodge

Lily hjælper arbejdsnarkomanen Noah med at lægge sit job til side for at hjælpe med at planlægge sin søsters bryllup, alt imens hun lærer, hvad der virkelig er vigtigt i livet: familie.

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles

Inden for den amerikanske marines efterforskningsorgan, NCIS, findes en specialafdeling, hvor man tager sig af de allerfarligste forbrydere, som udgør en trussel for landets sikkerhed.

One Tree Hill

One Tree Hill

Deres liv knyttes sammen af drama, basketball, relationer og kærlighed.

Salem

Fantasydrama om den berygtede retsforfølgelse af hekse, som har efterladt tydlige aftryk i historiebøgerne. I byen Salem herskede rædsel, mistænksomhed og hysteri mod 1600-tallets slutning.

The O.C.

The O.C.

Livet for en gruppe venner og familier forandres for altid, da Ryan Atwood flytter ind.

The Real Housewives of New York City

The Real Housewives of New York City

Luksus, dyre middage og diskussioner. Det er ikke til at få nok af. 

Tierra de reyes

Tierra de reyes

Tre brødre vil hævne sig på den familie - men i stedet for hævn, finder de kærligheden.

Truth

Filmen er baseret på den sande historie om en af nyere tids største journalistiske skandaler i USA. Dan Rather er udråbt til USA's mest kendte og troværdige journalist, og er vært på det højt profilerede og gennemresearchede CBS-program 60 Minutes. To måneder inden præsidentvalget i 2004 vælger Rather og hans producer Mary Mapes at gå i luften med en historie, der kan blive en game-changer i valgkampen.