warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree

Popular {name} series

The Wall

Black Water

Amerikansk actionfilm.

All {name} series

3 DAYS TO KILL

3 DAYS TO KILL

Da den garvede CIA agent Ethan Renner ender på hospitalet efter en mislykket mission, får han at vide, at han kun har få måneder at leve i. Han opsøger sin datter og kone, som han ikke har set i årevis.

A Family Man

Dane Jensen er en ambitiøs headhunter, som arbejder i et nådesløst firma. Da Danes chef sætter ham op imod Lynn Vogel, gør Dane sig klar til sit arbejdslivs største kamp.

A.P. Bio

A.P. Bio

En tidligere filosofiprofessor tager et job som lærer i Advanced Placement Biologi, og bruger sine elever til at få hævn på dem der har gjort ham uret.

Black Water

Efter en mislykket opgave bliver en garvet agent taget til fange på en ubåd af CIA-agenter.

Black Widows

Black Widows

Black Widows, er otte afsnit med drama, spænding, humor og en fængslende handling, der lige fra start giver lyst til mere.

Den helt perfekte jul

Den helt perfekte jul

I sin uendelige søgen efter den helt perfekte jul, bliver Darcy på magisk vis, transporteret til sin julelandsby, hvor alt er helt perfekt og det er jul hver eneste dag. Det er alt hvad hun har ønsket sig nogensinde, men Darcy opdager hurtigt at der er ikke meget sjov i det perfekte. Hun må derfor beslutte om hun vil have den helt perfekte kæreste Tom eller den knap så perfekte Brandon, som måske er hendes sjæleven.

Det lille hus på prærien

Det lille hus på prærien

Elskede familien Ingalls er tilbage i denne klassiske western drama-serie.

En perfekt kombination

En perfekt kombination

En kvinde har brug for et mirakel for at redde sin families gård og sin fars minde før julen ringer ind.

Fresh Off the Boat

Fresh Off the Boat

Det er 90erne og hip-hop elskeren, 12-årige Eddie er lige flyttet, med sine forældre, til forstæderne til Orlando fra Washingtons Chinatown. Et kulturchok af de helt store.

Good Trouble

Good Trouble

Callie og Mariana tager fat på næste fase at deres liv som unge voksne i Los Angeles, hvor Callie arbejder som juridisk assistent og Mariana som softwareudvikler. Spinoff af ”The Fosters”.

Guerra De Idolos

Guerra De Idolos

De har berømmelse og magt, men en uventet tragedie rammer alt det, de har bygget op.

Horton-sagaen

Horton-sagaen

Horton-sagaen er ægte sæbeopera for hele familien.

Love at Daisy Hills

Love at Daisy Hills

Da Jo indser, at hendes families butik i Daisy Hills mister penge, vil hendes far, Duke, tage en tjeneste i brug for at hjælpe. Men det viser sig, at tjenesten og hjælpen kommer fra Jos ekskæreste...

Love at Look Lodge

Love at Look Lodge

Lily hjælper arbejdsnarkomanen Noah med at lægge sit job til side for at hjælpe med at planlægge sin søsters bryllup, alt imens hun lærer, hvad der virkelig er vigtigt i livet: familie.

Love on the Rise

Love on the Rise

En bager tror fejlagtigt at en velhavende ung fyr er tjener, og de to bliver hurtigt forelskede – uden at være klar over, at hans firma prøver at lukke hendes bageri.

Lykkelig til jul

Lykkelig til jul

Alenemoderen Maggie må fordele sin tid mellem sin karriere og sin søn, Jordan. Jordan finder sig en tutor, Casey, til at hjælpe sig i skolen og Casey bliver en slags far for ham. Mon de tre kan finde lykken sammen?

Mening med galskaben

Mening med galskaben

En rørende komedie om et usædvanligt venskab, der vokser mellem tre hårdtarbejdende, midt i 30erne og som alle tre leder efter en eller anden form for mening med livet og arbejdet i den digitale tidsalder.

Rise

Rise

Da den dedikerede underviser og familiefar, Lou Mazzuchelli, ser sin egen tvivl i øjnene og overtager skolens teatergruppe, inspirerer han ikke kun eleverne og skolen, men hele arbejderklassebyen.

The Real Housewives of New York City

The Real Housewives of New York City

Luksus, dyre middage og diskussioner. Det er ikke til at få nok af. 

The Wall

De amerikanske soldater Allan “Ize” Isaac og Shane Matthews besvarer en nødmelding ude i den irakiske ørken efter krigen. Pludselig udbryder der ildkamp, hvorunder Shane bliver hårdt såret, og Allan får en kugle i benet.

Tierra de reyes

Tierra de reyes

Tre brødre vil hævne sig på den familie - men i stedet for hævn, finder de kærligheden.