warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree

Popular {name} series

Kærligheden finder dig

All {name} series

3 Days to Kill

3 Days to Kill

Da den garvede CIA agent Ethan Renner ender på hospitalet efter en mislykket mission, får han at vide, at han kun har få måneder at leve i. Han opsøger sin datter og kone, som han ikke har set i årevis.

Black Widows

Black Widows

Black Widows, er otte afsnit med drama, spænding, humor og en fængslende handling, der lige fra start giver lyst til mere.

Det lille hus på prærien

Det lille hus på prærien

Elskede familien Ingalls er tilbage i denne klassiske western drama-serie.

Forkert Kærlighed

En ung mand vender tilbage til familiens gård, efter at have været sendt væk i lang tid til behandling for sin homoseksualitet. Hjemme kæmper han med sin følelseskolde fars forventninger og minderne om det tidligere kærlige forhold, han prøver at pakke væk.

Fresh Off the Boat

Fresh Off the Boat

En taiwansk familie rejser til USA i 1990'erne

Good Trouble

Good Trouble

Callie og Mariana tager fat på næste fase at deres liv som unge voksne i Los Angeles, hvor Callie arbejder som juridisk assistent og Mariana som softwareudvikler. Spinoff af ”The Fosters”.

Horton-sagaen

Horton-sagaen

Horton-sagaen er ægte sæbeopera for hele familien.

Jackie

Efter det chokerende mord på sin mand, lammes førstedamen Jacqueline Kennedy af dyb sorg og kæmper for at genvinde sin tro. Midt i traumet skal hun finde kræfter til at trøste sine børn og definere sin mands historiske eftermæle og overveje sin egen fremtidige identitet som enke til præsidenten.

Kærligheden finder dig

Kennedy Blain, en ung kvinde fra Californien, arver en ranch i den lille by Valentine, i Nebraska. Før hun sælger gården, beslutter hun sig for at tilbringe sommeren i huset, og finde ud af mere om sin familie.

Mening med galskaben

Mening med galskaben

En rørende komedie om et usædvanligt venskab, der vokser mellem tre hårdtarbejdende, midt i 30erne og som alle tre leder efter en eller anden form for mening med livet og arbejdet i den digitale tidsalder.

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles følger specialagent G. Callen.

The Real Housewives of New York City

The Real Housewives of New York City

Luksus, dyre middage og diskussioner. Det er ikke til at få nok af. 

Tierra de reyes

Tierra de reyes

Tre brødre vil hævne sig på den familie - men i stedet for hævn, finder de kærligheden.