warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree

Popular {name} series

En sang til jul

One Tree Hill

One Tree Hill

Se sæson 1-9

The O.C.

The O.C.

Se sæson 1-4

All {name} series

3 DAYS TO KILL

3 DAYS TO KILL

Da den garvede CIA agent Ethan Renner ender på hospitalet efter en mislykket mission, får han at vide, at han kun har få måneder at leve i. Han opsøger sin datter og kone, som han ikke har set i årevis.

A Very Charming Christmas Town

A Very Charming Christmas Town

Aubrey er en rejse- og livsstilsblogger, der rejser til den danskinspirerede by Solvang for at få den med i sin jule-vlog. Dér møder hun den flotte Sawyer, der åbenbart skal vise hende rundt i byen.

Burnt

Burnt

Adam Jones var den kulinariske verdens "darling". Anerkendelsen driver ham til at blive en narcissistisk narkomisbruger.

Det lille hus på prærien

Det lille hus på prærien

Elskede familien Ingalls er tilbage i denne klassiske western drama-serie.

En sang til jul

En succesrig sangskriver bliver lokket tilbage til sin hjemby for at skrive en sang til 50-års jubilæet for den årlige julekoncert.

Guerra De Idolos

Guerra De Idolos

De har berømmelse og magt, men en uventet tragedie rammer alt det, de har bygget op.

Horton-sagaen

Horton-sagaen

Horton-sagaen er ægte sæbeopera for hele familien.

Hours

Hours

Nolan ankommer til et sygehus i New Orleans med sin højgravide kone Abigail. Fødslen får et tragisk udfald, orkanen Katrina hærger byen og sygehuset bliver tvangsevakueret.

Love at Daisy Hills

Love at Daisy Hills

Da Jo indser, at hendes families butik i Daisy Hills mister penge, vil hendes far, Duke, tage en tjeneste i brug for at hjælpe. Men det viser sig, at tjenesten og hjælpen kommer fra Jos ekskæreste...

Love at Look Lodge

Love at Look Lodge

Lily hjælper arbejdsnarkomanen Noah med at lægge sit job til side for at hjælpe med at planlægge sin søsters bryllup, alt imens hun lærer, hvad der virkelig er vigtigt i livet: familie.

Love on the Rise

Love on the Rise

En bager tror fejlagtigt at en velhavende ung fyr er tjener, og de to bliver hurtigt forelskede – uden at være klar over, at hans firma prøver at lukke hendes bageri.

Mening med galskaben

Mening med galskaben

En rørende komedie om et usædvanligt venskab, der vokser mellem tre hårdtarbejdende, midt i 30erne og som alle tre leder efter en eller anden form for mening med livet og arbejdet i den digitale tidsalder.

Min søsters bryllup

Min søsters bryllup

En ung enke vender hjem, efter tre år, for at deltage i forberedelserne til søsterens bryllup. Hun tvinges til at konfrontere sin fortid, inkluderet manden hun aldrig ville have forventet at falde for.

My Week with Marilyn

My Week with Marilyn

I forsommeren 1956 kommer Marilyn Monroe for første gang i sit liv til England. Her skal hun holde bryllupsrejse med sin mand, Arthur Miller, og desuden spille med i "Prinsen og korpigen".

One Tree Hill

One Tree Hill

Deres liv knyttes sammen af drama, basketball, relationer og kærlighed.

Prinsessens vinterfestival

Prinsessens vinterfestival

Prinsesse Carly arbejder inkognito på et skiresort.

Romance Retreat

Romance Retreat

Den ambitiøse journalist Dana rejser væk for at undgå en massiv skandale, kun for dér at møde manden i centrum af skandalen. Hun falder for ham og må vælge mellem sin karriere og sit hjerte.

Salem

Salem

Fantasydrama om den berygtede retsforfølgelse af hekse, som har efterladt tydlige aftryk i historiebøgerne. I byen Salem herskede rædsel, mistænksomhed og hysteri mod 1600-tallets slutning.

Smagen af jul

Smagen af jul

Da Emily, der har et lille bageri i en lille by, modtager en håndlavet julekalender fra en hemmelig beundrer, bliver alle byens indbyggere nærmest besat af at finde ud af hvem denne hemmelige afsender er.

The O.C.

The O.C.

Livet for en gruppe venner og familier forandres for altid, da Ryan Atwood flytter ind.

The Real Housewives of New York City

The Real Housewives of New York City

Luksus, dyre middage og diskussioner. Det er ikke til at få nok af. 

Tierra de reyes

Tierra de reyes

Tre brødre vil hævne sig på den familie - men i stedet for hævn, finder de kærligheden.