Popular dramaprogrammer

Providence

Horton-sagaen

Horton-sagaen

Mandage

Alle dramaprogrammer

Burnt

Burnt

Adam Jones var den kulinariske verdens "darling". Anerkendelsen driver ham til at blive en narcissistisk narkomisbruger.

Det lille hus på prærien

Det lille hus på prærien

I år 1878 sætter jagten på nyt land ind, og blandt de, der søger et nyt liv i den nye verden, er familien Ingalls.

Emergence

Emergence

Politichef Jo finder en ung pige med hukommelsestab i nærheden af et mystisk ulykkessted, og tager hende til sig. Men hun bliver hurtigt viklet ind i en konspiration der lader til at kredse om pigen.

Horton-sagaen

Horton-sagaen

Horton-sagaen er ægte sæbeopera for hele familien. Bygget op om familien Horton, der er bosat i Salem.

Hours

Hours

Nolan ankommer til et sygehus i New Orleans med sin højgravide kone Abigail. Fødslen får et tragisk udfald, orkanen Katrina hærger byen og sygehuset bliver tvangsevakueret.

Kill Thy Neighbor

Kill Thy Neighbor

Da Julies mand dør, flytter hun og sønnen Matty, nærmere til mandens søster Alison. Men Alison holder Julie ansvarlig for hendes brors død, og planlægger at overtage rollen som Mattys mor.

Magnum P.I.

Magnum P.I.

En rapkæftet tidligere Navy SEAL-soldat vender hjem fra Afghanistan. Han sadler om og bruger sine militære kundskaber til at arbejde som privatdetektiv på Hawaii.

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles

Inden for den amerikanske marines efterretningstjeneste, NCIS, findes en specialafdeling i Los Angerles. Ved hjælp af falske identiteter og avanceret ny teknologi drager de toptrænede agenter på missioner, under ledelse af den underfundige chef, Hetty.. Specialagent G Callen er lidt af en kamæleon, som kan forvandle sig til hvem som helst for at infiltrere den kriminelle underverden. Hans partner er Sam Hanna, en tidligere marinesoldat, som har været udstationeret i Afghanistan og Irak.

Providence

Sydney Hansen er plastikkirurg og lever et glamourøst liv i L.A. Hun havde aldrig forestillet sig, at hun skulle vende tilbage til sin hjemby Providence. Men Syds mors død ændrer alting.

SEAL Team

SEAL Team

Vi følger et elite SEAL-team som bliver udsendt på hemmelige og farlige missioner, hvor de udviser urokkelig patriotisme og frygtløs dedikation, selv mod frygtelige odds.

The Black Dahlia

The Black Dahlia

De bliver sat til at efterforske drabet på stjernespiren Betty Ann Short, bedre kendt som "Den sorte Dahlia".

The Carrie Diaries

The Carrie Diaries

Carrie Bradshaw, en nysgerrig teenager, drages af det glamourøse Manhattan, hvor hun navigerer mellem venskaber, familie, identiteter og et flygtigt forhold til fyren, hun elsker.

The Closer

The Closer

Vicepolitichef Brenda Leigh Johnson har en usædvanlig personlighed, en hård tilgang til tingene og et omdømme som en af landets førende efterforskere.

The Disappearance of Eleanor Rigby: Them

The Disappearance of Eleanor Rigby: Them

Engang var Conor og Elanor lykkeligt gift. Nu føler de sig som to fremmede og i kølvandet på en tragisk hændelse, længes de begge efter at forstå hinanden. Filmen udforsker parrets forhold og deres forsøg på at genvinde det liv og den kærlighed de engang kendte, ved at samle stumperne op fra en fortid, der måske er for langt væk.

The Durrells

The Durrells

Baseret på selvbiografien af Gerald Durrell, naturforsker, rejsende og forfatter, der bosætter sig med sin familie på Korfu i 1930'erne efter sin fars død.

The Nanny Diaries

The Nanny Diaries

Annie Braddock er lige blevet færdig på universitetet og er under enormt pres fra sin mor, som mener, hun bør finde et respektabelt forretningsjob. Men Annie tager en stilling som barnepige hos en velhavende familie.

The Seagull

Der opstår en række tragikomiske forviklinger, da venner og familiemedlemmer samles på en udfl ugt, og det viser sig, at de hver især elsker en, der elsker en anden.

Vicky Cristina Barcelona

Vicky Cristina Barcelona

Vicki og Cristinas ferie forvandles til en sanselig rejse, da ex-konen Maria Elena gør sin dramatiske entré.