warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree

Alle dokumentarer

Alaska State Troopers

Barsk natur, voldsomme minusgrader og livsfarlige rovdyr er hverdagskost for Alaska State Troopers,

Border Wars

Officererne og betjentene i USA's told og grænsebeskyttelse (CBP) arbejder i døgndrift ved en af USA's travleste grænseovergange og står i frontlinjen i Amerikas kamp mod narkosmugling, illegal immigration og terrorisme.

Brain Games

Jason Silva får hjælp fra topeksperter inden for kognitiv videnskab, neurovidenskab og psykologi, som alle forklarer hvad der egentlig sker deroppe i hjernen

Cosmos: A SpaceTime Odyssey

En rejse i tid og rum med den kendte astrofysiker Dr. Neil deGrasse Tyson. Som den legendariske orignale serie er også den nye Cosmos en saga om, hvordan vi fandt frem til naturlovene og fandt vores koordinater i tid om rum. Her vækkes gamle hidtil ufortalte historier til live. Historier fra den heroiske kamp for at få viden, og seerne transporteres til nye verdener og gennem universet for at få et glimt af kosmos i den allerstørste, og allermindste, form

Explorer

I Explorer bliver seerne ikke blot taget med til de fjerneste afkroge af verden, men også til sindets dybder og historiens sprækker på en vigtig opdagelsesrejse. Seerne får indblik i, hvordan vores liv hænger sammen med, hvor vi kommer fra, hvor vi er, og hvor vi er på vej hen.

Fanget i udlandet

Den mest spændingsmættede og dramatiske serie på tv er tilbage med 6 sande historier om narkobagmænd, ofre for kidnapning og krigsfanger, fortalt med deres egne ord.

Hostile Planet

Hostile Planet med Bear Grylls er en banebrydende vildmarks-serie, som udforsker Jordens mest fjendtlige miljøer.

Lost Treasures Of Egypt

En medrivende og spændende serie, som følger internationale egyptologer, mens de fremgraver verdens rigeste kilder af antik arkæologi - Kongernes Dal i Ægypten. Vi følger disse moderne opdagelsesrejsende under en hel sæson, hvor de kæmper mod bagende hede og fjendtligt terræn for at gøre deres livs opdagelser ved hjælp af innovativ teknologi og oldgammel intuition.

Nazi Megastructures: Battle ready

Dette er historien om Hitlers invasion af Rusland med den største styrke nogensinde. Da Hitlers plan fejler, står tyskerne nu overfor en stor og hævntørstig sovjettisk hær.

The Story of God with Morgan Freeman

Hvem er Gud? Hvor kommer vi fra? Hvorfor findes der ondskab? Hvad sker der, når vi dør?