warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree

Populære dokumentarer

Lawless Island

Alle dokumentarer

Fanget I Udlandet

Fanget I Udlandet

I hvert afsnit af Banged up abroad: kriminalitet og straf ser vi nærmere på pågribelser, anholdelser og uheldige hændelser i udlandet med personlige interviews og vilde historier.

Håndboldlogen

Håndboldlogen

Håndboldlogen åbner op for alt det, der sker bag kulisserne.

Lawless Island

På en øde ø, udenfor Alaskas kyst, har 65 personer lagt det normale samfund bag sig, og valgt at leve helt isoleret. Men det er ikke uden farer - landet er barskt og vejret er nådesløst.

Monster Fish

Monster Fish

Zeb Hogan er tilbage, og han drager på nye eventyr for at redde verdens største fisk.

Nazi Weird War Two

Dr. Sam Willis, en britisk historiker, og Robert Joe, en koreansk-amerikansk urban explorer, går sammen på en mission for at få styr på historierne fra 2. verdenskrig.

Redningskvinder

Redningskvinder

Redningskvinder er tilbage med nye afsnit. Vi følger seje kvinder, der gør deres yderste for at give patienterne den bedst mulige behandling og omsorg i Jylland, på Fyn, Sjælland og Bornholm. Der er grin, tårer, lettelse og sorg, når redningskvinderne for sjette gang rykker ud på TV3 i frontlinjen af det akutte redningsarbejde og med stor professionalisme tager hånd om os alle.

Seriemordene på Østerbro

Seriemordene på Østerbro

Henrik Qvortrup taler med nye vidner, der aldrig før har fortalt deres historie.

Year Million

Fremskridt inden for hjerneforskning og ingeniørfeltet bringer os nærmere en fremtid, som ligner en science fiction-roman. En verden, hvor den kunstige intelligens er mere avanceret end menneskets.

Yukon Gold

Yukon Gold

Yukon Gold er en dokumentarserie, der følger en gruppe af bemærkelsesværdige familieforetagner i det nordlige Canada: Guldgravere.