warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree

Alle dokumentarer

Alaska State Troopers

Alaska State Troopers

Barsk natur, voldsomme minusgrader og livsfarlige rovdyr er hverdagskost for Alaska State Troopers,

Brain Games

Jason Silva får hjælp fra topeksperter inden for kognitiv videnskab, neurovidenskab og psykologi, som alle forklarer hvad der egentlig sker deroppe i hjernen

Dian Fossey: Secrets in The Mist

Dian Fossey: Secrets in The Mist

Genoplev den utrolige historie om den verdensberømte gorillaforsker Dian Fossey. Fra de tidlige år, hvor hun undersøgte gorillaer i Congo, til et brutalt mord i 1985.

Explorer

I Explorer bliver seerne ikke blot taget med til de fjerneste afkroge af verden, men også til sindets dybder og historiens sprækker på en vigtig opdagelsesrejse. Seerne får indblik i, hvordan vores liv hænger sammen med, hvor vi kommer fra, hvor vi er, og hvor vi er på vej hen.

Fanget I Udlandet

Fanget I Udlandet

I hvert afsnit af Banged up abroad: kriminalitet og straf ser vi nærmere på pågribelser, anholdelser og uheldige hændelser i udlandet med personlige interviews og vilde historier.

Hard Time: Locked Up

Indsatte og vagter har skabt forskellige regelsæt i fængslet, og man man bryde den ene sides regler ved at følge den andens, hvilket man hurtigt finder ud af som nyankommer.

Monster Fish

Monster Fish

Havbiologen Dr. Zeb Hogan er altid på jagt efter monster fisk.

Redningskvinder

Redningskvinder

Redningskvinder er tilbage med nye afsnit. Vi følger seje kvinder, der gør deres yderste for at give patienterne den bedst mulige behandling og omsorg i Jylland, på Fyn, Sjælland og Bornholm. Der er grin, tårer, lettelse og sorg, når redningskvinderne for sjette gang rykker ud på TV3 i frontlinjen af det akutte redningsarbejde og med stor professionalisme tager hånd om os alle.

Yukon Gold

Guldfeber fejrer den sejlivede myte om den store guldfeber, og hvordan den moderne tids skattejagt ligger og lurer uimodståeligt.