warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree

Alle dokumentarer

Alaska State Troopers

Alaska State Troopers

Barsk natur, voldsomme minusgrader og livsfarlige rovdyr er hverdagskost for Alaska State Troopers,

Border Wars

Border Wars

Officererne og betjentene i USA's told og grænsebeskyttelse (CBP) arbejder i døgndrift ved en af USA's travleste grænseovergange og står i frontlinjen i Amerikas kamp mod narkosmugling, illegal immigration og terrorisme.

Brain Games

Jason Silva får hjælp fra topeksperter inden for kognitiv videnskab, neurovidenskab og psykologi, som alle forklarer hvad der egentlig sker deroppe i hjernen

Cosmos: A SpaceTime Odyssey

Cosmos: A SpaceTime Odyssey

En rejse i tid og rum med den kendte astrofysiker Dr. Neil deGrasse Tyson. Som den legendariske orignale serie er også den nye Cosmos en saga om, hvordan vi fandt frem til naturlovene og fandt vores koordinater i tid om rum. Her vækkes gamle hidtil ufortalte historier til live. Historier fra den heroiske kamp for at få viden, og seerne transporteres til nye verdener og gennem universet for at få et glimt af kosmos i den allerstørste, og allermindste, form

Dian Fossey: Secrets in The Mist

Dian Fossey: Secrets in The Mist

Genoplev den utrolige historie om den verdensberømte gorillaforsker Dian Fossey. Fra de tidlige år, hvor hun undersøgte gorillaer i Congo, til et brutalt mord i 1985.

Explorer

I Explorer bliver seerne ikke blot taget med til de fjerneste afkroge af verden, men også til sindets dybder og historiens sprækker på en vigtig opdagelsesrejse. Seerne får indblik i, hvordan vores liv hænger sammen med, hvor vi kommer fra, hvor vi er, og hvor vi er på vej hen.

Fanget i udlandet

Fanget i udlandet

Den mest spændingsmættede og dramatiske serie på tv er tilbage med 6 sande historier om narkobagmænd, ofre for kidnapning og krigsfanger, fortalt med deres egne ord.

Hard Time: Locked Up

Indsatte og vagter har skabt forskellige regelsæt i fængslet, og man man bryde den ene sides regler ved at følge den andens, hvilket man hurtigt finder ud af som nyankommer.

Lost Treasures Of Egypt

Lost Treasures Of Egypt

En medrivende og spændende serie, som følger internationale egyptologer, mens de fremgraver verdens rigeste kilder af antik arkæologi - Kongernes Dal i Ægypten. Vi følger disse moderne opdagelsesrejsende under en hel sæson, hvor de kæmper mod bagende hede og fjendtligt terræn for at gøre deres livs opdagelser ved hjælp af innovativ teknologi og oldgammel intuition.

Monster Fish

Havbiologen Dr. Zeb Hogan er altid på jagt efter monster fisk.

Redningskvinder

Redningskvinder

Redningskvinder er tilbage med nye afsnit. Vi følger seje kvinder, der gør deres yderste for at give patienterne den bedst mulige behandling og omsorg i Jylland, på Fyn, Sjælland og Bornholm. Der er grin, tårer, lettelse og sorg, når redningskvinderne for sjette gang rykker ud på TV3 i frontlinjen af det akutte redningsarbejde og med stor professionalisme tager hånd om os alle.

The Story of God with Morgan Freeman

The Story of God with Morgan Freeman

Hvem er Gud? Hvor kommer vi fra? Hvorfor findes der ondskab? Hvad sker der, når vi dør?

Yukon Gold

Guldfeber fejrer den sejlivede myte om den store guldfeber, og hvordan den moderne tids skattejagt ligger og lurer uimodståeligt.