warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree

Populære dokumentarer

Tømmermænd i Yukon

Alle dokumentarer

Air Crash Investigation

Air Crash Investigation

Serien afslører den barske sandhed, at flysikkerhed forbedres én ulykke ad gangen, og undersøger flyulykker for at finde ud af, hvad der gik galt, og hvorfor det skete.

At leve uden at dø – corona-året for diabetes

At leve uden at dø – corona-året for diabetes

Hvordan håndterer man en dødelig sygdom midt i en pandemi? Følg med i jagten på svar.

Bloody Tales of Europe

Bloody Tales of Europe

Historikeren dr. Suzannah Lipscomb og journalisten Joe Crowley besøger uhyggelige lokaliteter i Europa og afslører sandheden bag makabre historier om mord, tortur, død og indespærring.

How To Win At Everything

How To Win At Everything

Vi ser på, hvordan en lille portion videnskab og en stor portion held kan give dig viden, der gør dig hurtigere, mere intelligent og mere anset blandt vennerne, der kommer til at elske dine nye evner.

Paranatural

Mennesker over hele verden fortæller om møder med monstre, ånder og skabninger fra andre verdener. Vi efterforsker det overnaturlige, for at få svar på disse hændelser.

Quest for the Stanley Cup

Quest for the Stanley Cup

Vi kommer bag kulisserne på Stanley Cup 2020 Playoffs, hvor verdensklasse sportsfolk er i hård konkurrence om, hvad der ofte bliver kaldt det sværeste trofæ at vinde i hele sportsverdenen.

Redningskvinder

Redningskvinder

Redningskvinder er tilbage med nye afsnit. Vi følger seje kvinder, der gør deres yderste for at give patienterne den bedst mulige behandling og omsorg i Jylland, på Fyn, Sjælland og Bornholm. Der er grin, tårer, lettelse og sorg, når redningskvinderne for sjette gang rykker ud på TV3 i frontlinjen af det akutte redningsarbejde og med stor professionalisme tager hånd om os alle.

Sandheden bag den amerikanske mafia

Sandheden bag den amerikanske mafia

Kom med bag sløret for de ukendte, men afgørende eskapader, finansieringer og voldsomheder, der danner historien om mafiaen i USA – med historier om mord og afpresning fortalt af dem, der oplevede det.

Seriemordene på Østerbro

Seriemordene på Østerbro

Henrik Qvortrup taler med nye vidner, der aldrig før har fortalt deres historie.

The Yard

Docu-soap om mænd og kvinder, som arbejder i skibsværfter og kæmper mod uret for at få de essentielle fiskerbåde i og ud af vandet, samt udfører vigtige bjærgnings- og redningsoperationer.

Tømmermænd i Yukon

En særlig type mænd starter dybt inde i Alaskas vildnis og samler forladt tømmer, som de bruger til at lave primitive tømmerflåder, der skal tjene som deres læ, transport og handel på en af Nordamerikas ældste handelsruter.

UFO Europe: The Untold Stories

UFO Europe: The Untold Stories

Vi ser på fortællinger om UFOer i Europa, herunder mystiske fartøjer, der udfører umulige manøvrer, skarpe lysstriber på himlen og mærkelige objekter, der styrter ned i det europæiske landskab.

World's Toughest Fixes

World's Toughest Fixes

Kom med professionel rigger, eventyrnarkoman og videnskabsnørd Sean Riley, når han på de vedligeholdelsesprojekter og nødreparationer, som truer med at sætte verden i stå.