warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree

Populære dokumentarer

Nazi Weird War Two

Alle dokumentarer

Antarctica

Efter flere års planlægning, ankommer seks forskellige hold af forskere til Antarktis. De håber alle på at kunne få en bedre forståelse af, hvordan klimaforandringerne påvirker livet på kloden.

At leve uden at dø – corona-året for diabetes

Hvordan håndterer man en dødelig sygdom midt i en pandemi? Følg med i jagten på svar.

Disappeared: The Search For Cody Dial

Disappeared: The Search For Cody Dial

I juli 2014 forsvandt Roman Dial Jr. under en vandretur gennem junglen i Centralamerika. Nu vil familien, og et team af tidligere agenter, forsøge at finde ud af, hvad der skete med ham.

Inside Cocaine Wars

Inside Cocaine Wars

Tag med et hold narkobetjente, der jager kokainsmuglere i og omkring terminalerne i Colombias internationale lufthavn El Dorado.

Lawless Island

Lawless Island

På en øde ø, udenfor Alaskas kyst, har 65 personer lagt det normale samfund bag sig, og valgt at leve helt isoleret. Men det er ikke uden farer - landet er barskt og vejret er nådesløst.

Monsterfisk

Zeb Hogan er tilbage, og han drager på nye eventyr for at redde verdens største fisk.

Nazi Weird War Two

Dr. Sam Willis, en britisk historiker, og Robert Joe, en koreansk-amerikansk urban explorer, går sammen på en mission for at få styr på historierne fra 2. verdenskrig.

Origins: The Journey of Humankind

Origins: The Journey of Humankind

På en episk rejse til menneskehedens begyndelse sporer vi de afgørende fremskridt, som har ledt os fra vores ydmyge begyndelse til modige pionerer, som konstant skubber den moderne verden fremad.

Quest for the Stanley Cup

Quest for the Stanley Cup

Vi kommer bag kulisserne på Stanley Cup 2020 Playoffs, hvor verdensklasse sportsfolk er i hård konkurrence om, hvad der ofte bliver kaldt det sværeste trofæ at vinde i hele sportsverdenen.

Redningskvinder

Redningskvinder

Redningskvinder er tilbage med nye afsnit. Vi følger seje kvinder, der gør deres yderste for at give patienterne den bedst mulige behandling og omsorg i Jylland, på Fyn, Sjælland og Bornholm. Der er grin, tårer, lettelse og sorg, når redningskvinderne for sjette gang rykker ud på TV3 i frontlinjen af det akutte redningsarbejde og med stor professionalisme tager hånd om os alle.

Seriemordene på Østerbro

Seriemordene på Østerbro

Henrik Qvortrup taler med nye vidner, der aldrig før har fortalt deres historie.

UFO Europe: The Untold Stories

UFO Europe: The Untold Stories

Vi ser på fortællinger om UFOer i Europa, herunder mystiske fartøjer, der udfører umulige manøvrer, skarpe lysstriber på himlen og mærkelige objekter, der styrter ned i det europæiske landskab.