Redningskvinder

14 seje redningskvinder, der alle altid gør deres yderste for at give patienter den bedst mulige behandling og omsorg
 • Afspil Sæson 1 - Episode 2
 • Redningskvinder
  43:07

  Episode 2

  2 sep 2011

  Afsnit 2 af 14 På Bispebjerg hospital i København kæmper narkoselæge Katja med at få liv i en ung mand, som er helt væk, måske fordi han har taget stoffer. Paramediciner Søby er ude ved en kvinde som har forsøgt at begå selvmord. Og i Sønderborg er paramediciner Susanne ude ved en ung kvinde som er helt væk i kramper. De har hårde, krævende jobs. Deres arbejdsdag er fyldt med action. De arbejder i frontlinjen i et barskt miljø. Og så er de vant til at træffe skæbnesvangre beslutninger, mens manden med leen ånder dem tungt i nakken. I TV3’s nye reportageserie Redningskvinder følger vi en række af Danmarks sejeste kvinder. Det er blandt andet læger, Falck-reddere, paramedicinere og sygeplejersker, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. Vi følger dem overalt i deres arbejde på skadestuen, på fødestuen, i ambulancen og i lægebilen over hele landet. Vi er med på de dramatiske udrykninger og til de akutte behandlinger, hvor det handler om liv eller død. De har viljen til at hjælpe, til at yde omsorg, til at pleje og til at trøste. De 12 redningskvinder, vi følger i serien, er alle drevet af en stærk tro på, at deres arbejde er med til at gøre en forskel – men det er ikke bare en hvilken som helst forskel. Det er oftest den afgørende forskel, der kan betyde liv eller død.

 • Episode 3

  6 sep 2011

  Afsnit 3 af 14 Paramediciner Susanne er kaldt ud til et færdselsuheld, en mand bløder voldsomt fra hovedet og har hukommelsesbesvær - og skal hurtigt til Sønderborg sygehus. På skadestuen i Odense har Birtha besøg af en ung fodbolddreng som har vredet knæet ud af led midt i en fodboldkamp. Knæet skal sættes på plads, men det er smertefuldt. Og på Herlev hospital har en kræftsyg mand alvorlige problemer med at trække vejret. Sygeplejerske Jeanette håber at redde ham for nu - så den døende mand får lidt ekstra tid til at få sagt farvel til familien. De har hårde, krævende jobs. Deres arbejdsdag er fyldt med action. De arbejder i frontlinjen i et barskt miljø. Og så er de vant til at træffe skæbnesvangre beslutninger, mens manden med leen ånder dem tungt i nakken. I TV3’s nye reportageserie Redningskvinder følger vi en række af Danmarks sejeste kvinder. Det er blandt andet læger, Falck-reddere, paramedicinere og sygeplejersker, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. Vi følger dem overalt i deres arbejde på skadestuen, på fødestuen, i ambulancen og i lægebilen over hele landet. Vi er med på de dramatiske udrykninger og til de akutte behandlinger, hvor det handler om liv eller død. De har viljen til at hjælpe, til at yde omsorg, til at pleje og til at trøste. De 12 redningskvinder, vi følger i serien, er alle drevet af en stærk tro på, at deres arbejde er med til at gøre en forskel – men det er ikke bare en hvilken som helst forskel. Det er oftest den afgørende forskel, der kan betyde liv eller død.

 • Episode 4

  20 sep 2011

  Afsnit 4 af 14 Akutlæge Lisa frygter han har brækket hoften. To unge mænd er kørt galt i Nordsjælland. Føreren har drukket. Paramediciner Søby og hendes makker er på ulykkesstedet. På Hillerød hospital oplever fødselslæge Pia at et planlagt kejsersnit udvikler sig dramatisk. Da den lille baby pige efter fødslen har store problemer med at trække vejret. I den nye reportageserie Redningskvinder følger vi en række kvindelige læger, sygeplejersker, og paramedicinere, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. I TV3’s nye reportageserie Redningskvinder følger vi en række af Danmarks sejeste kvinder. Det er blandt andet læger, Falck-reddere, paramedicinere og sygeplejersker, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. Vi følger dem overalt i deres arbejde på skadestuen, på fødestuen, i ambulancen og i lægebilen over hele landet. Vi er med på de dramatiske udrykninger og til de akutte behandlinger, hvor det handler om liv eller død. De har viljen til at hjælpe, til at yde omsorg, til at pleje og til at trøste. De 12 redningskvinder, vi følger i serien, er alle drevet af en stærk tro på, at deres arbejde er med til at gøre en forskel – men det er ikke bare en hvilken som helst forskel. Det er oftest den afgørende forskel, der kan betyde liv eller død.

 • Episode 5

  27 sep 2011

  Afsnit 5 af 14 Akutlæge Pernille forsøger at redde ham. På Bispebjerg hospital i København forsøger narkosesygeplejerske Ane at få liv i en ung mand, som har taget en overdosis stoffer til gadefesten Distorition. Og på Hillerød hospital er fødselslæge Pia kaldt ind til en fødsel, hvor jordemoderen har brug for hjælp. Barnets hjertelyd er dårlig, så Pia må handle hurtigt for at få barnet til verden nu. I den nye reportageserie Redningskvinder følger vi en række kvindelige læger, sygeplejersker, og paramedicinere, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. I TV3’s nye reportageserie Redningskvinder følger vi en række af Danmarks sejeste kvinder. Det er blandt andet læger, Falck-reddere, paramedicinere og sygeplejersker, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. Vi følger dem overalt i deres arbejde på skadestuen, på fødestuen, i ambulancen og i lægebilen over hele landet. Vi er med på de dramatiske udrykninger og til de akutte behandlinger, hvor det handler om liv eller død. De har viljen til at hjælpe, til at yde omsorg, til at pleje og til at trøste. De 12 redningskvinder, vi følger i serien, er alle drevet af en stærk tro på, at deres arbejde er med til at gøre en forskel – men det er ikke bare en hvilken som helst forskel. Det er oftest den afgørende forskel, der kan betyde liv eller død.

 • Episode 6

  4 okt 2011

  Afsnit 6 af 14 En 80-årig mand ville liiige træne sin skulder – så nu den gået af led for anden gang på bare fem dage. På skadestuen i Kolding er den nyuddannede læge Nive klar til at sætte skulderen på plads. Paramediciner Susanne er på vej til Sønderborg sygehus med en mand, som har alarmerende højt blodtryk og store smerter. Susanne frygter, han har en livstruende udposning på hovedpulsåren. I TV3’s nye reportageserie Redningskvinder følger vi en række af Danmarks sejeste kvinder. Det er blandt andet læger, Falck-reddere, paramedicinere og sygeplejersker, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. Vi følger dem overalt i deres arbejde på skadestuen, på fødestuen, i ambulancen og i lægebilen over hele landet. Vi er med på de dramatiske udrykninger og til de akutte behandlinger, hvor det handler om liv eller død. De har viljen til at hjælpe, til at yde omsorg, til at pleje og til at trøste. De 12 redningskvinder, vi følger i serien, er alle drevet af en stærk tro på, at deres arbejde er med til at gøre en forskel – men det er ikke bare en hvilken som helst forskel. Det er oftest den afgørende forskel, der kan betyde liv eller død.

 • Episode 7

  11 okt 2011

  Afsnit 7 af 14 Susanne opdager, at hun kender patienten. På skadestuen i Kolding er den nyuddannede læge Monija ved at behandle en mand med store vejrtrækningsproblemer – hans tilstand bliver værre og værre. En kvindelig cyklist er blevet kørt ned. Sammen med kollegaerne er sygeplejerske Jeanette og resten af traumeholdet på Herlev hospital ved at undersøge cyklisten. De frygter at hendes ryg og nakke er skadet. Og på Kolding skadestue får lægen Nive besøg af en lille patient, som er kommet til at sluge en tier. I TV3’s nye reportageserie Redningskvinder følger vi en række af Danmarks sejeste kvinder. Det er blandt andet læger, Falck-reddere, paramedicinere og sygeplejersker, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. Vi følger dem overalt i deres arbejde på skadestuen, på fødestuen, i ambulancen og i lægebilen over hele landet. Vi er med på de dramatiske udrykninger og til de akutte behandlinger, hvor det handler om liv eller død. De har viljen til at hjælpe, til at yde omsorg, til at pleje og til at trøste. De 12 redningskvinder, vi følger i serien, er alle drevet af en stærk tro på, at deres arbejde er med til at gøre en forskel – men det er ikke bare en hvilken som helst forskel. Det er oftest den afgørende forskel, der kan betyde liv eller død.

 • Episode 8

  18 okt 2011

  Afsnit 8 af 14 I Sønderborg er to biler er stødt sammen - den ene førers tilstand er så kritisk, at han skal skæres ud af bilen. Paramediciner Susanne har tilkaldt en helikoptor, så han hurtigt kan komme på hospitalet. På Bispebjerg hospital i København behandler narkosesygeplejerske Ane og kollegaer en hjemløs mand, som har fået tæv. Han er helt bevidstløs, og Ane er nervøs for, om han er blevet hjerneskadet. Fødselslæge Pia har lige foretaget et kejsersnit. Men den lille nyfødte baby har svært ved at trække vejret. I TV3’s nye reportageserie Redningskvinder følger vi en række af Danmarks sejeste kvinder. Det er blandt andet læger, Falck-reddere, paramedicinere og sygeplejersker, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. Vi følger dem overalt i deres arbejde på skadestuen, på fødestuen, i ambulancen og i lægebilen over hele landet. Vi er med på de dramatiske udrykninger og til de akutte behandlinger, hvor det handler om liv eller død. De har viljen til at hjælpe, til at yde omsorg, til at pleje og til at trøste. De 12 redningskvinder, vi følger i serien, er alle drevet af en stærk tro på, at deres arbejde er med til at gøre en forskel – men det er ikke bare en hvilken som helst forskel. Det er oftest den afgørende forskel, der kan betyde liv eller død.

 • Episode 9

  25 okt 2011

  Afsnit 9 af 14 Paramediciner Susanne er på vej til byfesten i Sønderborg, hvor en 13-årig pige er blevet slynget ud af karrusellen. På Hillerød hospital har fødselslæge Pia netop besluttet at give en førstegangsfødende et akut kejsersnit, fordi fødslen er gået helt i stå. Narkoselæge Katja fra Bispebjerg hospital i København har netop fået et akutkald fra hjerteafdelingen. En patient har svært ved at trække vejret. Og i Kolding er Silje på tre år på skadestuen for første gang. Hun siger, hun har slugt en kuvert clips, fordi hun var sur på de voksne. I reportageserien Redningskvinder følger vi en række kvindelige læger, sygeplejersker, fødselslæger og paramedicinere, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. I TV3’s nye reportageserie Redningskvinder følger vi en række af Danmarks sejeste kvinder. Det er blandt andet læger, Falck-reddere, paramedicinere og sygeplejersker, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. Vi følger dem overalt i deres arbejde på skadestuen, på fødestuen, i ambulancen og i lægebilen over hele landet. Vi er med på de dramatiske udrykninger og til de akutte behandlinger, hvor det handler om liv eller død. De har viljen til at hjælpe, til at yde omsorg, til at pleje og til at trøste. De 12 redningskvinder, vi følger i serien, er alle drevet af en stærk tro på, at deres arbejde er med til at gøre en forskel – men det er ikke bare en hvilken som helst forskel. Det er oftest den afgørende forskel, der kan betyde liv eller død.

 • Episode 10

  1 nov 2011

  Afsnit 10 af 14 Seks udenlandske mænd er kæntret i Lillebælt. De er alle meget nedkølede. Akutlæge Santa forsøger at få et overblik over deres skader. På Bispebjerg hospital i København er narkosesygeplejerske Ane og kollegaer i gang med at gøre klar til operation. En mand skal have amputeret sit ben på grund af dårlig blod tilførsel. Paramediciner Susanne er ved at hjælpe en skaterdreng. Han har allerede venstre arm i gips - men nu ser det ud til at højre arm og så skal pakkes ind. I reportageserien Redningskvinder følger vi en række kvindelige læger, sygeplejersker, fødselslæger og paramedicinere, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. Se Redningskvinder – en reportageserie med både action, følelser og stærke karakterer. I TV3’s nye reportageserie Redningskvinder følger vi en række af Danmarks sejeste kvinder. Det er blandt andet læger, Falck-reddere, paramedicinere og sygeplejersker, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. Vi følger dem overalt i deres arbejde på skadestuen, på fødestuen, i ambulancen og i lægebilen over hele landet. Vi er med på de dramatiske udrykninger og til de akutte behandlinger, hvor det handler om liv eller død. De har viljen til at hjælpe, til at yde omsorg, til at pleje og til at trøste. De 12 redningskvinder, vi følger i serien, er alle drevet af en stærk tro på, at deres arbejde er med til at gøre en forskel – men det er ikke bare en hvilken som helst forskel. Det er oftest den afgørende forskel, der kan betyde liv eller død.

 • Episode 11

  8 nov 2011

  Afsnit 11 af 14 ...mens hun taler med den unge pige om, hvorfor hun gør skade på sig selv. Narkosesygeplejerske Ane er blevet beepet og akut kaldt til skadestuen på Bispebjerg hospital i København. I Kolding har en patient så store problemer med at trække vejret og en alarmerende lav temperatur på bare 34,8 – at ambulance redderne har bedt om akutlæge Pernilles hjælp allerede, inden de når til sygehuset. Pernille frygter patienten får hjertestop. Skadestuesygeplejerske Pia tager i mod en mand, der ellers har haft en fantastisk fodboldaften på stadion – hvor OB slog Villa Real. Men på hjem fra kampen faldt han på cykel. Hans tilstand er nu så kritisk, at traume teamet er blevet tilkaldt. I reportageserien Redningskvinder følger vi en række kvindelige læger, sygeplejersker, fødselslæger og paramedicinere, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. Se Redningskvinder – en reportageserie med både action, følelser og stærke karakterer. I TV3’s nye reportageserie Redningskvinder følger vi en række af Danmarks sejeste kvinder. Det er blandt andet læger, Falck-reddere, paramedicinere og sygeplejersker, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. Vi følger dem overalt i deres arbejde på skadestuen, på fødestuen, i ambulancen og i lægebilen over hele landet. Vi er med på de dramatiske udrykninger og til de akutte behandlinger, hvor det handler om liv eller død. De har viljen til at hjælpe, til at yde omsorg, til at pleje og til at trøste. De 12 redningskvinder, vi følger i serien, er alle drevet af en stærk tro på, at deres arbejde er med til at gøre en forskel – men det er ikke bare en hvilken som helst forskel. Det er oftest den afgørende forskel, der kan betyde liv eller død.

 • Episode 12

  15 nov 2011

  Afsnit 12 af 14 Her er en mand blevet stukket dybt i ryggen med en kniv, fordi han forsøgte at stoppe nogle urolige gæster. Susanne kæmper for at stoppe den voldsomme blødning. I Odense har skadestuesygeplejerske Pia fået en mand ind, som har skåret selv tværs igennem kæben med en motorsav og blodet pipler ud af det åbne sår. På Bispebjerg hospital i København bliver narkosesygeplejerske Ane akut kaldt til skadestuen. En kvinde er pludselig faldet om på gaden og er nu helt ukontaktbar. Ane arbejder på at sikre hendes vejrtrækning og sammen med lægerne at finde årsagen til det pludselige fald - men det er ikke lige til. I reportageserien Redningskvinder følger vi en række kvindelige læger, sygeplejersker, fødselslæger og paramedicinere, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. Se Redningskvinder – en reportageserie med både action, følelser og stærke karakterer. I TV3’s nye reportageserie Redningskvinder følger vi en række af Danmarks sejeste kvinder. Det er blandt andet læger, Falck-reddere, paramedicinere og sygeplejersker, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. Vi følger dem overalt i deres arbejde på skadestuen, på fødestuen, i ambulancen og i lægebilen over hele landet. Vi er med på de dramatiske udrykninger og til de akutte behandlinger, hvor det handler om liv eller død. De har viljen til at hjælpe, til at yde omsorg, til at pleje og til at trøste. De 12 redningskvinder, vi følger i serien, er alle drevet af en stærk tro på, at deres arbejde er med til at gøre en forskel – men det er ikke bare en hvilken som helst forskel. Det er oftest den afgørende forskel, der kan betyde liv eller død.

 • Episode 13

  22 nov 2011

  Afsnit 13 af 14 De frygter han har store indre blødninger. I Kolding er en ung mand fundet ude i kulden liggende ved siden af sin knallert. Den nyuddannede læge Monija har testet, om han er påvirket af alkohol eller stoffer. Men patienten er clean - og det gør situationen endnu mere alvorlig. På Bispebjerg hospital i København er narkosesygeplejerske ved at gøre en meget nervøs patient klar til en akut blindtarms operation. Og på Hillerød hospital er fødselslæge Pia ved at gøre klar til at modtage en lille ny baby. I reportageserien Redningskvinder følger vi en række kvindelige læger, sygeplejersker, fødselslæger og paramedicinere, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. Se Redningskvinder – en reportageserie med både action, følelser og stærke karakterer. I TV3’s nye reportageserie Redningskvinder følger vi en række af Danmarks sejeste kvinder. Det er blandt andet læger, Falck-reddere, paramedicinere og sygeplejersker, som alle sætter alt ind på at hjælpe andre og redde liv. Vi følger dem overalt i deres arbejde på skadestuen, på fødestuen, i ambulancen og i lægebilen over hele landet. Vi er med på de dramatiske udrykninger og til de akutte behandlinger, hvor det handler om liv eller død. De har viljen til at hjælpe, til at yde omsorg, til at pleje og til at trøste. De 12 redningskvinder, vi følger i serien, er alle drevet af en stærk tro på, at deres arbejde er med til at gøre en forskel – men det er ikke bare en hvilken som helst forskel. Det er oftest den afgørende forskel, der kan betyde liv eller død.