warning iconProgrammet er ikke længere tilgængeligt. Du kan finde andre programmer herunder, eller på forsiden af Viafree.

Popular {name} series

Taken

All {name} series

Black Water

Efter en mislykket opgave bliver en garvet agent taget til fange på en ubåd af CIA-agenter.

Farvel til mafiaen

Farvel til mafiaen

En mafia boss og hans familie er flyttet til en søvnig by i Frankrig, som en del af vidne beskyttelsesprogrammet, efter de vidnede mod mafiaen. Trods de bedste bestræbelser har de svært ved at opføre sig normalt.

Shoot'em Up

Han er slet ikke læge og ikke engang forælder, men da han tilfældigt opdager en uskyldig kvinde, der er ved at føde sit barn, midt i et skyderi, påtager Mr Smith sig rollen som fødselshjælper. Kvinden dør og han står med ansvaret for det forældreløse barn. Han troede at morderne var efter kvinden, men opdager snart at de vil have barnet. Smith tager barnet med til det tætteste på en mor han kender, en lummer prostitueret .

STOLEN

Mestertyven Will Montgomery har netop afsonet en tioårig fængselsstraf, da han bliver kontaktet af sin tidligere partner Jonah. Jonah har kidnappet Wills datter og holder hende fanget i bagerummet på en stjåle taxi og slipper hende bare fri, hvis Will afslører hvor han har gemt pengene fra deres sidste kup.

Taken

Bryan Mills står over for sit livs længste 96 timer – jagten på den organisation, der har taget hans datter.

Taken 2

Intet er glemt og intet er tilgivet, for nu vil faderen til et af Mills ofre have hævn.

Taken 3

Liam Neeson er tilbage som den tidligere CIA-agent Bryan Mills, der er ved at blive forsonet med sin ekskone, da hun bliver brutalt myrdet. Mills bliver beskyldt for mordet og tager flugten optændt af raseri og med CIA, FBI og politiet i hælene.

Vice

Vice

Foregår i et fremtidsunivers, hvor man kan betale sig fra at udleve sine fantasier på 100% menneskelignende androider.