Alle National Geographic-programmer

Alaska State Troopers

Alaska State Troopers

Barsk natur, voldsomme minusgrader og livsfarlige rovdyr er hverdagskost for Alaska State Troopers,

Brain Games

Jason Silva får hjælp fra topeksperter inden for kognitiv videnskab, neurovidenskab og psykologi, som alle forklarer hvad der egentlig sker deroppe i hjernen

Cosmos: A SpaceTime Odyssey

Cosmos: A SpaceTime Odyssey

En rejse i tid og rum med den kendte astrofysiker Dr. Neil deGrasse Tyson. Som den legendariske orignale serie er også den nye Cosmos en saga om, hvordan vi fandt frem til naturlovene og fandt vores koordinater i tid om rum. Her vækkes gamle hidtil ufortalte historier til live. Historier fra den heroiske kamp for at få viden, og seerne transporteres til nye verdener og gennem universet for at få et glimt af kosmos i den allerstørste, og allermindste, form

Fanget i udlandet

Fanget i udlandet

Den mest spændingsmættede og dramatiske serie på tv er tilbage med 6 sande historier om narkobagmænd, ofre for kidnapning og krigsfanger, fortalt med deres egne ord.

Hard Time: Locked Up

Indsatte og vagter har skabt forskellige regelsæt i fængslet, og man man bryde den ene sides regler ved at følge den andens, hvilket man hurtigt finder ud af som nyankommer.

Lost Treasures Of Egypt

Lost Treasures Of Egypt

En medrivende og spændende serie, som følger internationale egyptologer, mens de fremgraver verdens rigeste kilder af antik arkæologi - Kongernes Dal i Ægypten. Vi følger disse moderne opdagelsesrejsende under en hel sæson, hvor de kæmper mod bagende hede og fjendtligt terræn for at gøre deres livs opdagelser ved hjælp af innovativ teknologi og oldgammel intuition.

Monster Fish

Havbiologen Dr. Zeb Hogan er altid på jagt efter monster fisk.

The Story of God with Morgan Freeman

The Story of God with Morgan Freeman

Hvem er Gud? Hvor kommer vi fra? Hvorfor findes der ondskab? Hvad sker der, når vi dør?

Yukon Gold

Guldfeber fejrer den sejlivede myte om den store guldfeber, og hvordan den moderne tids skattejagt ligger og lurer uimodståeligt.