En masse programmer som kan give dig ekstra smag på tilværelsen.

MasterChef Jul
Deltagerne kæmper om at blive den bedste julekok i discipliner, der strækker sig fra klassisk andesteg til nyfortolkninger af ris à la mande.

Seneste episoder

MasterChef Jul
Episode 3
Det er dag 3 i MasterChef Jul, og garnet strammes om MasterChef-veteranerne. I dag er køkkenet omdannet til en ægte julerestaurant! I to hold skal juleaspiranterne servere for både gæster og dommere.
i går kl. 05:10
MasterChef Jul
Episode 2
Der er skruet helt op for julehyggen i MasterChef køkkenet. Dommerne har fundet en sød juleklassiker frem; nemlig æbleskiver.
14. nov 05:10
MasterChef Jul
Episode 1
Julen står for døren i MasterChef-køkkenet! Det er første dag i MasterChef Jul, hvor 12 deltagere fra tidligere sæsoner kæmper om årets bedste julegave: Titlen som vinder af MasterChef Jul 2018.
13. nov 05:10
Jamie's Christmas with Bells On
Episode 2
Jamie Oliver viser hvordan man sætter det hele sammen til en perfekt juledag, med festlige fiesta tacos, en Bloody Mary fisketallerken, en simpel ret, men utrolig lækker med knoldselleri og Jamies ...
12. nov 09:54
Jamie's Christmas with Bells On
Episode 1
Jamie viser hvordan forberedelse kan give tid og rum til at nyde den store dag. Han laver kalkun Wellington, tørrede skinkestykker, vafler lavet på pande og serveret med en skøn chokolade, italiens...
12. nov 09:44

Alle programmer

Til middag hos
Hver ny episode udkommer, dagen efter det har været på TV – nye episoder tirsdag til fredag.
Masterchef USA
Nye episoder fra mandag til fredag