Her kan du dykke ned i alle vores skønne boligprogrammer!

Grand Designs
Kevin McCloud følger nogle af Storbritanniens mest ambitiøse selvopbygningsprojekter, hvor man forsøger at designe og konstruere de vildeste drømmeboliger.
Flyt eller Forny
I dette nye stærkt underholdende boligprogram konkurrerer den kreative og talentfulde designer, Rasmus Larsson, med den succesrige og erfarne ejendomsmægler, Lars Elbæk.

Seneste episoder

Boligkøb i blinde
Episode 5
Det unge par Molly og Morten vil gerne tage skridtet og flytte fra deres meget lille lejlighed i København til Silkeborg, hvor Mortens forældre bor i nærheden af. Molly er fra Island og mangler pla...
4. dec 2018 05:10
Boligkøb i blinde
Episode 4
Pernille og Søren ønsker brændende at komme tilbage til Horsens, hvor de begge to er vokset op. De har allerede solgt lejligheden så Tobias får meget travlt med at finde et hus til parret.
27. nov 2018 05:10
Boligkøb i blinde
Episode 3
Vi besøger Camilla og Frederik på Frederiksberg, som desperat har brug for hjælp da lejligheden parret bor i skal sælges lige om lidt. De har også virkelig brug for mere luft og grønne områder.
20. nov 2018 05:10
Boligkøb i blinde
Episode 2
Ejendomsmægleren Tobias og arkitekten Mads får en vanskelig opgave når de skal finde et hus til Lea og Sebastian fra Brønshøj.
13. nov 2018 05:10
Grand Designs
Episode 9
McCloud vender tilbage til North Cornwall for at se et af hans foretrukne Grand Designs, og se om Rebecca Sturrock og Gregory Kewish har fået succes med deres ambitiøse planer. Deres projekt, var a...
12. nov 2018 05:08